Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hova tenni az exem utáni túlzott érdeklődésemet, normális, beteges vagy nem tudok lemondani róla?
Én szakítottam 7 hónapja már, 3 évig voltunk együtt.
Akkor egy fellángolás miatt vetettem véget, úgy elvakított. Annak vége is lett 3 hónapon belül.
Egy hónapja megismertem egy másik srácot, jól elvagyunk, de rosszabb napjaimon, amikor úgy érzem nyűg az egész bizonytalan ismerkedési fázis, akkor mindig visszavágyódóm a stabil megszokott kapcsolatomhoz...
Azóta 100x átgondoltam, vajon jól döntöttem-e 7 hónapja, és sokszor elszomorodtam, hogy lehet soha többet nem találok olyan férfit, aki annyira ragaszkodni fog hozzám valaha is, mint ő...
Minden jól működött közöttünk, nem is értem, hogy vakíthatott el annyira egy fellángolás...
Azóta mindennap megnézem, akár többször is neten, néha ráírok, amúgy pedig lekérem az infókat róla közös imserőstől.
Szerintetek nekem ő maga hiányzik vagy csak a stabilitás hiányzik, amit azóta nem találtam meg?
Köszönöm akkor itt ítélkezések helyett a kérdésre válaszolnátok?
Ja és lehetőleg olyanok, akik nem rajtam élik ki fájdalmukat, akiket elhagyott a párjuk...:):)
Milyen vulgárisan beszélsz te...
Olyan jó itt mindenkinek, hogy csak jó és helyes döntéseket tudtok hozni mindig minden körülmények között... Remélem soha nem is hoztok olyan döntést, amit akkor jónak láttok, mellékesen mérlegelve a másiknak hogy is eshet... Most itt ennyi álszent ember van, vagy ennyi összetört szív van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!