Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tűnik fel újra volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik fel újra volt barátom amikor már kezdek lemondani?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 12:14
 1/7 x) ***** válasza:
Hogy érted hogy feltűnik? Kicsit több infót... amúgy ha volt barátod akkor ideje továbblépni
2011. aug. 21. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:

lemondani? Miről a párttagságról???

:)

komolyan! a kapcsolatról, vagy hogy rendbe hozzátok??

talán mert még érez valamit.

2011. aug. 21. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, nem akar megválni tőled, hiányzol neki, és talán még mindig szeret.
2011. aug. 21. 12:18
 4/7 A kérdező kommentje:
arról hogy lehet köztünk valami,igen én továbblépnék de akkor újra ír,4hónapja vagyunk külön...
2011. aug. 21. 12:18
 5/7 x) ***** válasza:
Az hogy ír nem azt jeleni, hogy még szerelmes beléd, csak hogy szeret, talán hiányzol neki. Nem biztos hogy újra össze akar jönni veled, persze szép azt hinni, meg jól is esik.
2011. aug. 21. 12:22
 6/7 anonim válasza:
100%

Amúgy már minden elképzelhető. Hasonlót tapasztaltam én is.

KIcsivel több mint két évig voltunk együtt barátommal,de kezdtek kihűlni a dolgok,ő szakított velem,nagyon magam alatt voltam. Teltek-múltak az idők,volt kapcsolatom,neki is voltak kapcsolatai. Majd odáig sodort az ár 8 honap után,hogy a legjobb fiú barátjával lettünk jóba...Tudtam hogyha vele összejövök hátba támadom..ezért nem is tettem..Mikor megtudta hogy egyre jobban kijövök a legjobb barátjával,újra elkezdett keresni,újra elkezdtünk beszélni,mint régen. Találkoztunk ujra,szexxel végződött. Benne voltam,az érzéseim sokkal tisztábbak voltak,majd 1 év telt el a szakításunk óta. Azonban ő a szex után még mindig keresett,szórakozni mentünk,sokat beszélgettünk,és rá tért arra hogy esetleg ujra egy pár lehetnénk. Féltem hogy ezek után csak szexre lennék jó,de tisztában volt vele hogy abba anélkül is benne vagyok,hogy nem járunk. Összejöttünk ujra, egy egyhónapos próbaidőre. Mintha minden megváltozott volna..azóta hogy másodszorra összejöttünk már eltelt másfélév..együtt vagyunk,és hihetetlen mennyire szeretem. az meg még hihetetlenebb hogy mennyi szeretetet kapok mellette.:)

Szóval..nagyon sokféleképpen alakulhatnak a dolgok szakítás után...:)

2011. aug. 21. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
52%

ne is mondd,nálam is ugyanez a helyzet..4 hónapja szakított velem,és sokáig még futottam is utána...aztán egyszercsak eldöntöttem h én soha nem fogok neki ezekután még 1 smst sem írni...eltelt 1 hónap,h nem írtam neki,ő se nekem és erre mit veszek észre egyik nap hajnalban??Ő írt nekem smst...3órán keresztül beszéltünk smsben majd rá 2 hétre megint írt h Mi ujság Velem??majd vmelyik hajnalban felhívott de nem vettem fel mert én már 1szer eldöntöttem,h nem futok többet utána és h próbálok "józan"maradni...én sem értem ,h ez neki miért jó,h ujból felkeres,bár tény h elkezdett féltékenykedni is..azóta h ujból írt megint csak rá gondolok,sajnos,ugyh lehet,h ezzel csak annyi a célja,h ne tudjam elfelejteni..

21/L

2011. aug. 21. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!