Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne veszítsem el a szeretőmet? Belémszeretett, és ezért el akar hagyni! Én 33N, ő 34F, mindketten házasok. Eddig jól működött minden!
Tudom, hogy lesz ribancozás bőven, nem érdekel! Aki ribancozni akar, az amúgy írja már le a válasza mellé, hogy hány éve él párkapcsolatban és milyen a szexuális élete! Mert egy-két éves kapcsolat után, vagy hosszú, de normális kapcsolatban élők nem fogják tudni megérteni úgysem! Tizenéve vagyok a férjemmel és évek óta nincs szex, válni nem tudok! Ő is hasonló cipőben!
Na, jöhet a ribancozás, de remélem, lesznek normális válaszok is!
te tetted fel tegnap is ezt a női férfi barátság kérdést??
te is ő is házas...te merészebb vagy ő meg nem..
Ez a legtisztább, hogy elhagy. Ha már vannak érzelmek az ő részéről, az bonyolítja a dolgokat (legalábbis az ő házasságát) Szerintem pihentesd ezt a dolgot és mondd meg neki, hogy ha átgondolta, vagy tisztázta magában a dolgokat, akkor jelentkezzen újra.
Nem fogok ribancozni :) 28n házas 7éve párkapcsolatban, van szex rendesen:) De környezetemben kerültek már hasonló helyzetbe. Sajnálom, az ilyen párokat :(
gondolom vagy közös gyereketek vagy közös vagyonotok van...
A szeretőd azért hagy el, mert többet akar és te nem? Vagy csak megijedt hova vezetett a dolog?
Szerintem nem gáz, ha a szeretők szeretik is egymást, a baj akkor van, ha az egyiklépni akar a másik meg nem. Ez a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!