Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet tudni/sejteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni/sejteni, hogy már belémszeretett vagy sem?

Figyelt kérdés

Van, akiknek több idő kell, akár hónapok is, hogy az adott párjukba igazán beleszeressenek.

Szerintetek mik azok a "jelek", amikből lehet érezni, hogy már nem csak pusztán kedvelésről van szó, hanem szerelemről?

Fél éve vagyunk együtt.

21/L és 24/F (Én vagyok a lány)

2012. jan. 5. 16:47
 1/8 anonim válasza:
Az ahogy rád néz, ahogy hozzád ér... minden elárul ( :
2012. jan. 5. 16:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!:)

Igen, erre lennék kíváncsi, de örülnék, ha valaki részletesebben le tudná írni, hogy milyen apró figyelmességekből lehet észrevenni.:))

Pl.: Milyen az a nézés, milyen, ahogy hozzám ér, miből/hogy érezhetem, hogy törődik velem, stb.

2012. jan. 5. 16:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Ha rám néz és elmosolyodik beszélgetés közben, stb.

Bár ez lehet pusztán a kedvelés jele, nem?

2012. jan. 5. 16:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg ha pl. egész nap nem is hív, nem keres, csak este ír egy sms-t, azt jogosan veszem zokon, vagy ez természetes?
2012. jan. 5. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ez a rác igazán szerelmes lenne beléd, nem agyalnál ilyesmin, ezt egész egyszerűen zsigerből éreznéd. Amúgy ha fél éve alatt nem szeretett beléd, akkor nem is fog. A szerelem nem alakul mint a barátság és nem az idő érleli hogy azt lehessen mondani, hogy x idő múlva beleszeretek. Valakiben vagy megvan az a plusz, ami alapján azonnal érzem, hogy ő más lesz nekem mint a többi vagy nem. Remélem, érhető. Hónapok alatt csak erősödik a szerelem, ha addig nem jött, nem fog magától kialakulni.
2012. jan. 5. 20:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is ez a helyzet. :((
2012. jan. 5. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
82%-os vagyok, nem megbántani akartalak, de ez a srác szerintem tuti nem szerelmes. Én is voltam a te helyzetedben, én őrült szerelmes voltam, a pasas meg csak simán szeretett (nem szerelemmel). Mi elhúztuk így nagyon sokáig, nagyon szenvedtem, mikor szakítottunk, de tudom, hogy jól jártam, mert lehetőséget kaptam megtalálni, aki tényleg viszontszeret szerelemmel, nem csak úgy elvan velem, meg kedvel... ez elég lehangoló.
2012. jan. 6. 20:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, hogy nem bántani akartál.:)

Abból gondolom, hogy nem szeret, hogy szinte egész nap nem is keres, maximum néha felhív, vagy nap végén ír egy sms-t.:((

Ez gondolom, nem jelent jót.:((

Mesélnél picit, Neked mik a tapasztalataid azzal kapcsolatban, hogy nem szerelmes? Gondolok itt viselkedésre, odafigyelésre, bármire.

Persze, csak ha nem fájó.

2012. jan. 6. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!