Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni/sejteni, hogy már belémszeretett vagy sem?
Van, akiknek több idő kell, akár hónapok is, hogy az adott párjukba igazán beleszeressenek.
Szerintetek mik azok a "jelek", amikből lehet érezni, hogy már nem csak pusztán kedvelésről van szó, hanem szerelemről?
Fél éve vagyunk együtt.
21/L és 24/F (Én vagyok a lány)
Köszi a választ!:)
Igen, erre lennék kíváncsi, de örülnék, ha valaki részletesebben le tudná írni, hogy milyen apró figyelmességekből lehet észrevenni.:))
Pl.: Milyen az a nézés, milyen, ahogy hozzám ér, miből/hogy érezhetem, hogy törődik velem, stb.
Ha rám néz és elmosolyodik beszélgetés közben, stb.
Bár ez lehet pusztán a kedvelés jele, nem?
Persze, tudom, hogy nem bántani akartál.:)
Abból gondolom, hogy nem szeret, hogy szinte egész nap nem is keres, maximum néha felhív, vagy nap végén ír egy sms-t.:((
Ez gondolom, nem jelent jót.:((
Mesélnél picit, Neked mik a tapasztalataid azzal kapcsolatban, hogy nem szerelmes? Gondolok itt viselkedésre, odafigyelésre, bármire.
Persze, csak ha nem fájó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!