Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek nem akarom elveszít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek nem akarom elveszíteni őt?!?

Figyelt kérdés
Félek elkötelezni magam, ha valaki közelebb kerül hozzám akkor elzárkózom. Most van egy komoly kapcsolatom a fiú nagyon szeret tényleg de félek hogy megváltozik egyszer és bántani fog, félek hogy boldogtalan leszek, én is szeretem őt tudom hogy csak ő kell örökre de félek. Hogyan változzak?

2015. jan. 12. 00:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ne gondolkozz sokat lesz ami lesz. értéktelennek érzed magad? talán ez lehet a baj.
2015. jan. 12. 01:42
 12/17 A kérdező kommentje:
nem érzem értéktelennek magam
2015. jan. 12. 02:14
 13/17 anonim ***** válasza:
akko meg? mit kell vinnyogni?
2015. jan. 12. 02:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez nagyon ismerős szitu mintha az én csajom írta volna
2015. jan. 12. 02:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Feleslegesen parazol, erra azt tudom mondani, hogy:

A mult mar tortenelem, a jelen adomany, a JOVO REJTELEM.

Miert felsz attol, ami meg nincs is itt? Felesleges.

Inkabb orulj annak, hogy most veled van es nem massal, ha igazan szeret, akkor veled fog maradni, ha meg nem szeret igazan orulj neki, hogy megszabadultal tole, nem kar erte.

Akit meg ellehet venni azert egyaltalan nem kar.

A lenyeg, hogy ne parazz feleslegesen. Elj a jelenben mindig.

2015. jan. 12. 04:17
 16/17 anonim ***** válasza:
*tervezni lehet, de ne ennyire elore es ne hulyesegeket :)
2015. jan. 12. 04:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Félsz, hogy egyszer bántani fog? Bántott már valaki régebben?

Családi viszonyaid milyenek? Jól kijössz a szüleiddel? Fordulhattál hozzájuk mindig, vagy elzárkóznak?

2015. jan. 12. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!