Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek nem akarom elveszíteni őt?!?
Figyelt kérdés
Félek elkötelezni magam, ha valaki közelebb kerül hozzám akkor elzárkózom. Most van egy komoly kapcsolatom a fiú nagyon szeret tényleg de félek hogy megváltozik egyszer és bántani fog, félek hogy boldogtalan leszek, én is szeretem őt tudom hogy csak ő kell örökre de félek. Hogyan változzak?2015. jan. 12. 00:55
1/17 anonim válasza:
Basszus, hogy mindig veletek van baj...
3/17 A kérdező kommentje:
24
2015. jan. 12. 01:00
4/17 A kérdező kommentje:
És igen velem mindig baj van :(
2015. jan. 12. 01:01
5/17 anonim válasza:
Azt hittem màr h a bárátnőm vagy ő is ugyan ilyen.. am nem is értem miért zárkóztok el ténLeg tippem nincs
6/17 anonim válasza:
...mert nem a pénzes, jóképű, nagydumás csávót fogtad ki... Távol a magadfajtától!
7/17 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nekem sincs lehet az előző rossz tapasztalat vagy a körülöttem élők miatt mert nem ismerek boldog házaspárt!?
2015. jan. 12. 01:05
8/17 A kérdező kommentje:
nagy dumás , imádnivaló, jóképű, rendes , minden jó vele csak túl szép hogy igaz legyen nem merem elhinni mert félek hogy évek múlva felébredek és azt látom hogy nem ilyen. És nem milliomos de nem is szegény meg amúgy sem a pénz érdekel nem az a mai lány vagyok !!!!
2015. jan. 12. 01:09
10/17 A kérdező kommentje:
nem! Miért ??
2015. jan. 12. 01:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!