Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El vagyok keseredve a férjemne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El vagyok keseredve a férjemnek nincs akkora szeretet igénye mint nekem?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mit lehet tenni?

Ráadásul már közös témánk sincsen, nem is tudunk beszélgetni sem.

Hogyan szoktassam le magam hogy a közelébe se menjek?

Hiába akarok csevegésbe kezdeni vele meg sem hallja ha nem érdekli nem válaszol vissza.

Én meg olyan meggondolatlan vagyok kimondom az első szót mondatot ami eszembe jut, aztán lehet az akkora marhaság hogy csak néz rám , hogy mi van?

Ráadásul nem tudok lényegre törően beszélni elakadok a mondatom közepén nincs türelme végighallgatni.

Mit csináljak?

2015. jan. 5. 10:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hagyom pihenni, nem nyaggatom az ő számára unalmas beszédemmel.

Azt vettem észre hogy neki így jó.

Nem nyaggatom.

Nem szeretgetem minden fél órában, nem moncsolom a fülét, ami nekem nagyon hiányzik.

Most még üresebbnek érzem a kapcsolatunkat.

Ő naponta 3-4 alkalommal oda jön hozzám , de csak pár másodpercre megölel de olyan üres az ölelése, olyan semmilyen.

Nekem ez borzasztó kevés.

Már több alkalommal is volt hogy lusta fellálni is hogy ő jöjjön oda hozzám megölelni.

És inkább engemet hív.

Ő nagyon főnök tipus, csak úgy szokta osztogatni a feladatokat, nem mintha nem tudnám a dolgom, de nagyon idegesítő.

Nem beszélgetünk egyántalán.

Csak hallgatok vagy pár szó elhagyja a számat felé.

Ez belülről engem nagyon öröl.

Ha itthon van akkor mindenhova együtt szoktunk menni.

Tegnap egyedül mentem a kicsivel.

Olyan rossz hangulata volt.

Tegnap egész délután a számítógép előtt ült , és én este ültem elé és mánis az volt hogy még mindig ült volna elé , és az volt hogy én egész nap a számítógép előtt ülök.

Szóval a számítógép használatot is sajnálja.

Hirtelen annyi mindenről le kell mondanom a béke kedvéért.

Ezek szerint elé sem ülhetnék amikor ő itthon van, de akkor sem mikor anyósom itthon van mert ő sem nézi jó szemmel amikor nekem van gyerekem akivel foglalkozzak helyette.

Lehet hogy csak én fogom fel ilyen nagy tragédiának?

2015. jan. 7. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!