Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok keseredve a férjemnek nincs akkora szeretet igénye mint nekem?
Ilyenkor mit lehet tenni?
Ráadásul már közös témánk sincsen, nem is tudunk beszélgetni sem.
Hogyan szoktassam le magam hogy a közelébe se menjek?
Hiába akarok csevegésbe kezdeni vele meg sem hallja ha nem érdekli nem válaszol vissza.
Én meg olyan meggondolatlan vagyok kimondom az első szót mondatot ami eszembe jut, aztán lehet az akkora marhaság hogy csak néz rám , hogy mi van?
Ráadásul nem tudok lényegre törően beszélni elakadok a mondatom közepén nincs türelme végighallgatni.
Mit csináljak?
Ezek alapján sajnos úgy tűnik, hogy a férjed már nem szeret téged. Mióta vagytok együtt, van-e gyerek? Ez az állapot mióta áll fenn köztetek?
Igaz, ahhoz h teljesen átfogó tanácsot tudjunk adni ismernünk kéne az egész sztorit de ennyi alapján annyit tudok mondani h nem biztos h erre van megoldás, talán jobb lenne külön válnotok, ha már tényleg semmi sem segít. Szoktál azért próbálkozni, hogy feldobd a házasságotokat? Vagy már semmi sem segít?
mondjuk válj el...ezért felesleges házadodni
most ha nem lennétek házasok akkor csak simán szakítanál azt kész,így meg macerás
ez a kapcsolat kihült lépj tovább azt kész, ami nem megy ne eröltesd
2-es
ő hiába próbálkozik ha a másik felet nem érdekli és onnantól kezdve már én nem nevezem kapcsolatnak,mert ahhoz két ember kell aki akarja,de a kérdezőnél csak nála látszik az akarat,ami felesleges
Nagy vita szokott nálunk lenni a pénz hogy sosem elég.
Vagy mert sosem tudja kipihenni magát eléggé.
Én gondoltam már arra hogy esetleg pár éjszakát külön is alhatnánk de ő nem akarja.
Az egyik mert a másik ágy kényelmetlen, azért nem piheni ki magát.
Ő az éjszakai alvászatot igyekszik nappal pótolni.
De egyébként éjjel is alszik csak szakaszosan és forgolódva.
Féltékenységem miatt is összeszoktunk veszni az utóbbi időkben mert másikra sokkal több időt fordít mint rám.
Bele szoktam kötni, mert az oké hogy nem akar szedni magának ételt, tea, kávé, de az hogy szobájába kell minden étkezéskor vinni, és még rendet sem tud maga után hagyni akkor be szoktam mérgesedni, mikor minden hol csak a morzsa a szőnyegen az étel darabok.
Neki ez nem tetszik hogy én rászólok hogy , ez itt mi, már megint mindent összemorzsázott.
És rám förmed rám ordít én ilyenkor beszoktam sértődni és ki vonulok a szobából.
Már próbáltam szépen is mondani neki hogy ha összemorzsázza legalább nagyját tüntesse el, de akkor meg az volt hogy majd...és elmaradt, szólni többször nem lehet mert akkor megint az van hogy nem hagyom békén, és jön a kiabálás hogy nem hagyom pihenni.
Úgyhogy így is úgy is nekem bosszantó, és mindig az van hogy én mindent szokjak meg, de ő semmin nem akar változtatni.
Szerinte a külsőm sem tetszik neki, nem csoda nekem sem.
Meg vagyok kicsit hízva erre már rá vagyok hangolódva pár hónapja de az is lassan megy, mindig viccelődve gúnyol.
Hogy rücskös a seggem.
rezeg a háj a hasamon.
Rázogassa, csapkodja a seggem.
Nekem írtó kellemetlen.
Ezért szexelünk sötétben.
Amúgy szex sem volt egy időben, aztán az miatt veszekedtem rá hogy hetekig nem is kívánja, azóta van heti 2 szer is.
Sokszor egész nap úgy lenne hogy jövünk megyünk és hozzám sem ér.
Szerintem a nagy baj az lehet hogy mindenütt ott vagyok és nagyon megunt!
Gyakran lát nincs mi után vágyakozni.
Gondolom én.
Született egy közös gyerekünk azóta nagyon sokat romlott a helyzet ő még élné fiatal korát de a gyermek miatt nem úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!