Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire vált be nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vált be nálatok eddig a női megérzés?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve hogy szakitottunk barátommal, de mégis, a mai napig érezzük azt a kapcsot egymás között, főképp hogy az utóbbi időben találkoztunk újra, beszélgettünk. Maga az is ahogy nézett rám, mindent elárult, éreztem hogy nem vagyok számára különb még a mai napig sem, és a jövőre nézve is úgy gondolja hogy sosem lehet tudni mit hoz (valahogy úgy fogalmazott mintha tudná vagy sejtené hogy egyszer még összejövünk).

A közeljövőben, jobbanmondva 3 évig ez lehetetlen (aki kiváncsi a bővebb okra leirom neki privátban), de ez egy hosszú idő... végülis az igaz szerelem kibir több időt is, de nem tudom.

Érzem hogy még egyszer közünk lesz egymáshoz, bár én szakitottam vele, nem azért mert nem szerettem már, hanem azért mert kénytelen voltam hagyni a saját útjára, a szivem megszakadt hogy kénytelen voltam szakitani vele... Ő ezt nem tudja persze...

Persze, ez is egy női megérzés, nem tudom.

Mit gondoltok?

2015. jan. 3. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálam beszokott!

21/F

(viccen kívül)

2015. jan. 3. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálam is mindig be jön :)
2015. jan. 3. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is általában bejön. :)

21/N

2015. jan. 3. 18:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! :)
2015. jan. 3. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
nálam müködikés és nem igen hallgatok rá és mindig megszívom
2015. jan. 3. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
eddig 90%-ban bevált. jóval többször szívtam meg azért, mert nem hallgattam rá, mint amikor igen.
2015. jan. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!