Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megérzés! Van egymáshoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérzés! Van egymáshoz közük? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
nem hülyeségből meg viccből írom ezt most ki!de volt 1 barátnőm akit nagyon szerettem és a mai napig nagyon szeretek.5 hónapig voltunk együtt.5 hónapja szakított velem és nagyon össze vesztünk.azóta nem is beszélünk.de vissza szeretném szerezni.sokan azt mondják,írják hogy már felejtős a dolog,lehetetlen küldetés, de én érzem hogy nem az és valami azt súgja hogy ne adjam fel..küzdjek.a másik az hogy én nagyon régóta szerencsejátékozok(tippmix) és ha a tegnapi napra vissza gondolok akkor volt 3-4 olyan meccs nagy szorzóval amit éreztem hogy be kellene rakni!olyan 4es oddsokat képzeljetek el!és be is jöttek az a furi.csak nem mertem be rakni azokat hanem helyettük persze hogy rosszat x-eltem be!de volt már ilyen máskor is elég sűrűn hogy amit éreztem behúztam és jött(pl 6-7es oddsú meccsek!!!) a kettőnek van köze egymáshoz szerintetek?

2013. aug. 26. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs.
2013. aug. 26. 11:28
 2/4 A kérdező kommentje:
szerintem meg van csak hinni kell benne
2013. aug. 26. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor minek kérdezed meg?
2013. aug. 26. 11:44
 4/4 A kérdező kommentje:
mert kíváncsi vagyok mások véleményére is
2013. aug. 26. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!