Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek helyesen tettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyesen tettem?

Figyelt kérdés
Nos, a barátomat tegnap hívták bulizni már csaknem fél 12 kor egy másik városba. Autóval kellett volna neki mennie. Persze megkérdezte, hogy mi legyen. Őszinte voltam megmondtam, hogy nem örülnék neki ha ilyen későn autóval mászkálna, meg aztán másnap dolgozik is délután. De volt más is a dolog mögött ezt is megírtam neki. Szörnyen rossz előérzetem volt, semmihez sem volt fogható, de tudtam, hogy ha elmegy valami baj lesz. És ez az előérzetem már egyszer bevált hozzá kapcsolódóan. Sosem tettem még ilyet, de megkértem, hogy ne menjen el. Elmondtam neki az okát is. Megértette, azt mondta, hogy tényleg nem mérges. Én persze megmondtam neki, hogy inkább kibírom, hogy haragszik rám,minthogy valami százszor rosszabb legyen. Utána megírta, hogy ő igazából már azt nem bírja, hogy lassan 5 napja nem taliztunk, mert beteg vagyok egész héten, ő meg dolgozik és nem tudott eljönni, meg persze suli is van. Nagyon szeretem és féltem őt... Szerintetek helyesen tettem? Mert szörnyen bűntudatom van.

2014. dec. 19. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne kattogj ezen, jobb félni mint megijedni. Na meg ő sem rágott be. Felejtsd el, jól tetted.
2014. dec. 19. 10:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, fuha most látom, hogy elég rossz kategóriába soroltam be a kérdést:D
2014. dec. 19. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem is jól tetted.
2014. dec. 19. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem helyesen tetted!Én is ezt tettem volna a helyedben.
2014. dec. 19. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!