Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen tettem? 25/L
Igen, helyesen.
Miért, használtad volna ki? Együtt lettél volna valakivel, hitegetted volna, csak mert neked kényelmes és megfelelő lett volna, hogy szeretve lettél volna?
Teljes mértékben kihasználtad volna!
Ha valami nem működik, akkor azt nem kell erőltetni.
Ismerkedj, barátkozz és majd lesz más!
Szerelmes voltál belé? Nem? Akkor a leghelyesebb, hogy szakítottál.
Mert ez így már nem volt kapcsolat. Most sem igazából rá vágysz, meg arra a semmilyen kapcsolatra, hanem magára az érzésre, amit a mostani barátnője érez mellette.
De fel a fejjel, soha ne mondd, hogy soha! Én 29 évesen találtam meg azt a lányt, aki jobban szeret, mint eddig bárki. Pedig már én is azt hittem, hogy nem lesz ilyen.
Azon meg, hogy 30 éves korodra nem lesz gyereked, ne agyalj! Csak azért, hogy teherbe ejtsen, és egy pocsék kapcsolatban mindketten szívjatok, + a gyerekek is, egyáltalán nem érte volna meg.
Sokan bele esnek ebbe a hibába, szerelem idővel nem elmúlik de átalakul, ez ellen tenni nem lehet, egy kapcsolatban ami már régóta tart felmerül sokszor, hogy jobb lenne mással mert ez már unalmas, lapos, nincs már tűz meg semmi, és egy olyat eldobni aki szeret, hiába h laposnak érzed akkor és ott vagy sokszor esténként vagy reggel mikor felkelsz, de eldobni a biztosat a bizonytalanért... nem jó ötlet.
Még annyit a végére, hogy a megbízhatatlanság egy reakció, egy változás arra amit tettél a volt barátoddal, sok srác szeret szívből mégis kidobják őket... ezek után egy össze törtszívvel nem egyszerü megbízni más lányokban... tudom ugyan ez vissza fele, de én tapasztalatból mondom ezt. 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!