Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen tettem? 25/L

Figyelt kérdés
Szakítottam több év után, mert már úgy éreztem régóta, hogy nem működött. Ő próbálkozott, kérte, hogy ne tegyem, de nem hallgattam rá, menni akartam. Azóta már túl van rajtam, boldog, én viszont nagyon nem, azóta sem, és csak rossz helyzetekben találom magam. Rosszul döntöttem, és talán többet senki sem fog úgy szeretni? Mert ő tényleg szeretett, csak már ellaposodott a dolog. De így meg sokáig nem lesz családom, semmi se.
2014. dec. 13. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen tetted, nyugodj meg. Olyat kell keresned akivel megegyeznek az ösztöneitek is.
2014. dec. 13. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
ostoba liba, és remélem megsértődtél!!!!!!
2014. dec. 13. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Valaki legalább ki mert lépni egy rossz kapcsolatból.
2014. dec. 13. 17:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet, de akik elvannak a langyos vízben, legalább nincsenek egyedül. És maga a kapcsolat tényleg nem volt jó, de szeretett engem. Így meg azzal szembesülök, hogy az emberek mennyire nem megbízhatóak.
2014. dec. 13. 17:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, helyesen.

Miért, használtad volna ki? Együtt lettél volna valakivel, hitegetted volna, csak mert neked kényelmes és megfelelő lett volna, hogy szeretve lettél volna?

Teljes mértékben kihasználtad volna!

Ha valami nem működik, akkor azt nem kell erőltetni.

Ismerkedj, barátkozz és majd lesz más!

2014. dec. 13. 17:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is szerettem, de nem szerelemmel, csak mint embert. De lehet, hogy hülyeség volt, sok év után úgyis elmúlik a szerelem. Mindegy, már nem lehet visszamenni az időben, és nem is biztos, hogy jó lenne.
2014. dec. 13. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerelmes voltál belé? Nem? Akkor a leghelyesebb, hogy szakítottál.

Mert ez így már nem volt kapcsolat. Most sem igazából rá vágysz, meg arra a semmilyen kapcsolatra, hanem magára az érzésre, amit a mostani barátnője érez mellette.

De fel a fejjel, soha ne mondd, hogy soha! Én 29 évesen találtam meg azt a lányt, aki jobban szeret, mint eddig bárki. Pedig már én is azt hittem, hogy nem lesz ilyen.

Azon meg, hogy 30 éves korodra nem lesz gyereked, ne agyalj! Csak azért, hogy teherbe ejtsen, és egy pocsék kapcsolatban mindketten szívjatok, + a gyerekek is, egyáltalán nem érte volna meg.

2014. dec. 13. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Sokan bele esnek ebbe a hibába, szerelem idővel nem elmúlik de átalakul, ez ellen tenni nem lehet, egy kapcsolatban ami már régóta tart felmerül sokszor, hogy jobb lenne mással mert ez már unalmas, lapos, nincs már tűz meg semmi, és egy olyat eldobni aki szeret, hiába h laposnak érzed akkor és ott vagy sokszor esténként vagy reggel mikor felkelsz, de eldobni a biztosat a bizonytalanért... nem jó ötlet.

Még annyit a végére, hogy a megbízhatatlanság egy reakció, egy változás arra amit tettél a volt barátoddal, sok srác szeret szívből mégis kidobják őket... ezek után egy össze törtszívvel nem egyszerü megbízni más lányokban... tudom ugyan ez vissza fele, de én tapasztalatból mondom ezt. 23/f

2014. dec. 13. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyes voltál. :)
2014. dec. 13. 18:44
 10/10 anonim válasza:
Az igazság az hogy bánni fogok életed végéig:( Ugyan ez volt velem is. Ellaposodott a kapcsolatom. Már nem éreztem a tüzet. Mással randizgattam, de valójában mindig őt kerestem mindenkiben. Majd rá egy évre mikor megtudtam hogy megházasodott... Azt az érzést senkinek nem kívánom :( hülye voltam, de már nem tudom visszacsinálni
2015. jan. 5. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!