Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tesztek, ha rájöttök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek, ha rájöttök?

Figyelt kérdés

Alapvetően kedves vagyok és sokan azt hiszik a légynek sem tudnék ártani vagy, hogy mindig elnéző vagyok, pedig ez nem igaz.

Rá szoktam jönni, ha a barátomnak vagy annak a srácnak, akivel randizok van valaki más nője is.

Az exemnél is rájöttem. Mondtam, hogy hagyjuk abba. Még 3 hónapig húzta a dolgot, aztán lebukott (októberben, augusztus óta el akartam hagyni). (1,5 évig voltunk egyébként együtt).

Most megint van egy srác. Kb 1,5 hónapja vagyunk együtt. Rájöttem, hogy neki is van még valaki. (Kb 2 hete. Nem lenne ezzel gond, az elején vagyunk, de nem akar elhagyni, meg akar tartani a másik csaj mellett).

Mit csináltok, ha rájöttök, hogy a párotok megcsal? Van olyan, aki nem csal meg? Elnézitek és együtt maradtok vagy mehet a levesbe? Hogy sorozatban ilyenek jönnek, nehéz elhinni, hogy másmilyen is van. (Persze ezzel a sráccal sem maradok együtt. Tudom 1,5 hónap nem egy hosszú idő :D de olyan törődést kaptam tőle, amit már nagyon rég).

2014. dec. 28. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én többet nem keresem az illetőt...
2014. dec. 28. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Pont azért mert ez még nem hosszú idő kéne elhagynod! Sokkal rosszabb lesz később, egy dolog, hogy törődést kapsz tőle.... ööö törődést? Ja, hát igen, törődik magával, mi sem egyszerűbb egy háremet tartani, aztán amelyikhez van kedve megy.
2014. dec. 28. 15:43
 3/8 To7ka ***** válasza:

Várj még a kérdések előtt, Neked a párkapcsolatokról kialakított képed és az életszemléleted komolyan sérült, kár is tovább nézni... 3 hónapig húzol valamit, ahol megcsalnak? Állandóan megcsalnak, és természetesnek veszed? Másfél hónap alatt már 2 hete van egy másik barátnője a kiszemeltednek, de még vele vagy?

Itt jönne be a korod. 14-15 körül még oké, egy párkapcsolat inkább gyerekes próbálkozás (többnyire), ritkán jön össze valami értékes (persze attól függ milyen közösségben, milyen neveltetésű gyerekek között).

Nem normális, ha megcsalnak. Próbálj meg teljesen változtatni a kiszemeltjeiden, az ideálodon, vagy persze el is fogadhatod. Ha a sulidban, városodban(faludban) haverok között ez a divat, akkor keress egy teljesen más közösségből pasit.

A többi kérdésre nem is nagyon lehet válaszolni, szerintem ez még mindig (szerencsére) alig egy 10-20%-a a fiataloknak, akik ilyen értékrend szerint próbálkoznak, de ez értelmetlen és rossz. Nálunk se vallásilag se társadalmilag nem elfogadott a hárem tartás, és nem arról kéne szólnia egy félrelépésnek, hogy a srác azért még meggyőz Téged, hogy maradj vele, mert elég jó hozzád..:o

2014. dec. 28. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Javaslom hogy kevesebbet nyomozz, fogadd el h a párodnak is van magánélete amihez neked semmi közöd nincs az égvilágon, hazudj magadnak egy kicsit, hidd amit hinni akarsz es meglatod boldogabb leszel.
2014. dec. 28. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:

3-as: Nem! Egyáltalán nem ezt tartom természetesnek! Nem akartam az exemmel sem 3 hónapig húzni! El akartam hagyni, folyamatosan mondtam neki, minden héten ki voltam akadva és utána ő is nagyon megbánta, hogy nem hagyott elmenni, amikor akartam, mert olyat tettem vele!

Most viszont ki vagyok akadva, hogy ez a pasi is kikezdett egy másik nővel is! (és volt olyan b@lfék, hogy rájöhettem)

Ezért vetődött fel bennem a kérdés, hogy van-e még olyan, aki hűséges lenne? Vagy mindenki több nőt tart és ezt elnézik nekik? Csak ezért írtam ki a kérdést.

2014. dec. 28. 15:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem szoktam nyomozni. Direkt nem kutakodok. Néha annyira szerencsétlenek, hogy nagyon egyértelmű a dolog. :(

Ez lenne a nyitja? Akkor megfogadom.

2014. dec. 28. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon simán rálehet jönni,nem tudom miért hiszik azt a pasik,hogy hülyék a nők. Én is vágom,hogy a srác ,akivel beszéltem más fele is nézeget ezért nem is keresem,mert úgy vagyok vele,hogy jobbat érdemlek. Akit ilyen könnyen ellehet vinni,hát arra rá kell adni a kabátot! :)
2014. dec. 28. 16:30
 8/8 Költőnő? ***** válasza:

Bocs, h ezt mondom, de vmi benned sem kerek, ha folyamatosan ezt vonzod be...

Egyébként tényleg nem minden ffi ilyen.

És ezt max egy beszélgetés erejéig kell úm "eltűrni" utána pedig méltósággal távozni.

2014. dec. 29. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!