Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tudnátok tanácsot adni? /tapasztalatok/
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom mit érzek egy pasi iránt. Jól kijövünk, megbízom benne, hiányzik ha nincs velem,jó vele lenni,le is feküdtünk de valahogy úgy érzem nekem ennyi kevés egy párkapcsolathoz. Nem értem az egészet már...mi tart vissza /néha úgy érzem szeretem, de nem merek vagy nem akarok lépni!? /2015. jan. 4. 15:00
1/4 anonim válasza:
vágj bele,ha nem megy akkor kiszállsz,de ha meg sem próbálod akkor nem is tudod meg:)
adj neki egy esélyt
2/4 anonim válasza:
Mi a fenének szexelsz valakivel, akit nem szeretsz? Mert hogy nem szereted, az tuti. Akkor nem lenne kérdés.
3/4 anonim válasza:
ahogy Te is írtad, hiányzik Neked, megbízol benne és jól kijöttök egymással. Akkor mi a gond?? Mióta tart ez a kapcsolat? Szerintem egy próbát megér, semmit nem veszítesz vele, ugyanúgy találkozgatni fogtok. Így meg legalább az elején le lesz tisztázva, hogy együtt vagytok.
4/4 Lyon válasza:
Elméletileg megszerezted és ezek után már nem érdekel, nem izgalmas a dolog.
Ez nőknél, férfiaknál egyaránt előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!