Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretők! Hogy viselitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők! Hogy viselitek, hogy az ünnepek alatt nincs kapcsolat a "párotokkal"? Pocsékul érzem magam, mit tegyek? Mik a tapasztalatok, lesz vha könnyebb?

Figyelt kérdés

2014. dec. 25. 23:17
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom, hogyan szembesítsem a dologgal. Sajnos az a típus aki mindent kimagyaráz.
2014. dec. 26. 22:28
 52/59 anonim ***** válasza:

#34-es, sohasem titkoltam, hogy 56 éves, sokat tapasztalt öreg róka, vagy vén fsz? vagyok. (A nem kívánt törlendő.)

#37-es a visszaemlékezést nem feltétlenül a szeretői státusz betöltésére értettem, bár kétségtelen, hogy a renitenskedésbe az is beletartozik. Abban is igazad van, hogy nem kifejezetten jó mindenre visszaemlékezni. Sok olyan húzós pillanat volt az életemben, aminek hatására még ma is leizzadok, ha eszembe jut. De aztán megtapogatom magam, hogy egyben vagyok-e, élek-e, és megint minden rendben van.

2014. dec. 26. 22:35
 53/59 A kérdező kommentje:
Miquel a választott a tapasztalt róka!
2014. dec. 26. 22:45
 54/59 anonim ***** válasza:
Miquel, én is az előbbit választom, egyáltalán nem a vén f**t!!!!
2014. dec. 27. 15:59
 55/59 anonim ***** válasza:
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok.
2014. dec. 27. 20:34
 56/59 A kérdező kommentje:
Valamint őszinték!
2014. dec. 28. 08:56
 57/59 anonim válasza:

Szia!Látom elég érdekes kommenteket kaptál, volt aki elitélt vagy leszukázott volt aki egyetérzett veled. Sajnos az én helyzetem hasonlo mint a tiéd. Mi sem élünk ténylegesen szexuális életet de hát 2év hosszu idő és testiségek történnek közöttünk. Gondolom köztetek is elcsattant már csók így az én véleményem szerint igenis szeretők vagyunk, és bármennyire is fájó bárhogy is mentegetőzünk, hogy de ez igenis szerelem és a felesége a hibás. Mi is ugyanolyan gusztustalanok vagyunk mint az emlitett feleség sőt erkölcstelenek. De ez mégsem zavar mert abban a pillanatban mikor vele vagy megöleled vagy rádmosolyog mindennek vége.Akkor csak te vagy és ő, semmi más nem számít.Ne foglalkozz azokkal akik bántanak és főként ne magyarázkodj felesleges, a feleségek mindig is szajhának fognak minket tartani és bizonygatják , hogy igenis a férj őket szereti mert velük marad.Hát ha annyira szeretné őket nem lennénk mi ;)Megkérdezhetem te hányéves vagy? Illetve a szóban forgó férfi? Azt, hogy merre tovább neked kell eldöntened és nem másnak.Felehet fogni a dolgokat ugy hogy az üres óráiba tölti csak veled az időt, avgy pedig ugy hogy ha csak par orára is de helyet csinal neked mert veled szeretne lenni, legalább is a mi helyzetünkben igy van. Igaz mi ilyeneket , hogy karácsony, vagy ünnepek nem akadunk ki mivel tartsuk valamennyire ezt a tulságosan is mintha párkapcsolatban élnénk szerepet.

Neked pedig kitartást kívánok!:)

2015. jan. 3. 19:18
 58/59 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi! 29 vagyok, ő majdnem 40. Nem tudom van e jelentősége! Nem volt közöttünk sem csók, sem semmi más testi érintkezés. Azt hiszem korábban leírtam, nem tudom. Valaki lelki szeretőként definiált.
2015. jan. 4. 10:00
 59/59 anonim ***** válasza:
lelki szemetesláda vagy neki nem több
júl. 23. 17:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!