Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretők! Hogy viselitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők! Hogy viselitek, hogy az ünnepek alatt nincs kapcsolat a "párotokkal"? Pocsékul érzem magam, mit tegyek? Mik a tapasztalatok, lesz vha könnyebb?

Figyelt kérdés

2014. dec. 25. 23:17
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
Lényegtelen, hogy ki erkölcstelen és ki nem, de valamiért a mindkét fél úgy döntött, hogy együtt karácsonyoznak, és nem a szeretőikkel. Na itt kéne elgondolkodni.
2014. dec. 26. 01:06
 22/59 anonim ***** válasza:

Igen, szeretjük egymást, az életemet adnám érte.

Éppen ezért nem értem miért nem keresel maganak te is olyan férfit, aki csak téged szeret, miért éred be kevesebbel? Egyértemű, hogy bármit is tett a feleség, a férj őt választja, őt szereti.

Lépj ki a kapcsolatból, mert ennek nem lesz jó vége számodra. Sőt, már most se jó.

2014. dec. 26. 01:29
 23/59 anonim ***** válasza:
39%
Drága hozzászólók!Ringassátok magatokat szép álmokba!A szeretőre jut idő.Rájutnak a titkok amikről még a feleség sem tud!Ha jönnek hozzá mindig minden esetben szivből szeretik kívánják és alig várják hogy vele legyenek.Neki nem csak karácsonykor van ajándék.AŐ maga az ajándék mindíg,mindennap!Akkor ítélkezz ha leélted az életed és a haláloz ágyadon el tudod mondeani hogy sosem kerültél ilyen helyzetbe!Kedves kérdező!Ez csak olyan három nap mint a többi!Gyorsan eltelik!Semmi gond!
2014. dec. 26. 07:59
 24/59 anonim ***** válasza:
72%
aki ezt az életet választotta, meg is érdemli... feleségként és anyaként mélységesen elítélem a szeretőket... egy dolog biztos, hogy akármennyire teper egy magadfajta, nem lesz az első soha. sokkak szorosabb kapocs van a feleségével. lehet áltatni magatokat a titkokkal, meg azokkal a baromságokkal, amit előtten írtak, ti is tudjátok, hogy hazugság. különbeb nem itt sírnátok, hanem vele lennétek
2014. dec. 26. 08:30
 25/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell a halálos ágyamig várni arra, hogy elmondhassam, sosem voltam senki szeretője. Mert tudom, hogy sosem leszek! Ezt úgy hívják, hogy tartás, önérzet, becsület, nevezd ahogy akarod.

Sosem elégednék meg a második, vagy sokadik hellyel, amikor enyém lehet az első. Nem kellenek az odavetett koldusfalatok, amikor tudom, hogy én is ülhetek az asztalfőn.

Szeret? Több titkát tudod mint a feleség? Áltasd csak magad. Űrítkezni jár hozzád és azért, mert neked eljátszhat egy olyan szerepet, amit otthon már nem vesznek be.

Pillanatnyi kielégülés pár szép szóért és máris nagy boldog kutyaszemekkel várják a következő alkalommal is amikor épp szán rád pár órát.

2014. dec. 26. 12:51
 26/59 anonim ***** válasza:

" feleségként és anyaként mélységesen elítélem a szeretőket."

Inkább a szeretőket tartó férjeket és feleségeket ítéld el. A szerető független, nem ő csak meg mást.

2014. dec. 26. 14:25
 27/59 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy részben te vagy az erkölcstelen és, hogy a megcsaló fél sokkal rosszabb. Nos ez igaz abban viszont nincs igazad, hogy hozzájuk méred magad. Egy ideális állapothoz képest nézd. Kicsit sem kéne erkölcstelennek lenned és nem kell meglepődni ,hogy egy olyan helyzetben amiben titkolózás megcsalás és sunnyogás van valaki meg fog sérülni. Te vállaltad, hogy szerető státuszban leszel csak, akkor se szólhatnál semmit ha holnap azt mondaná, hogy vége és még csak meg sem kellene indokolnia. Én ezért nem ütöm bele az orrom más kapcsolatában, na meg a lelkiismeretem sem bírná.
2014. dec. 26. 14:44
 28/59 A kérdező kommentje:
Meglepő leszek, ha kiderülne, hofy helyre akarják tenni az életüket szó nélkül tünnék el.
2014. dec. 26. 15:39
 29/59 A kérdező kommentje:
Kedves feleségek! Hagynátok, hogy a férjetek a szívinfarktusa utáni féléves kontrollt, augusztus óta halogatja. Más miatt ct, mr vizsgálat leleteit nem nézi meg. Közli a férj jóbarátja előtt, hogy akár a kukába is dobhatod, engem nem érdekel. A jóbarátja mesélte el.
2014. dec. 26. 16:48
 30/59 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez a férj dolga. Ha ő mindennek ellenére a felesége mellett tart ki - akár gyerekek miatt, vagy még mindig szereti valamennyire, vagy így kényelmes, vagy akármi miatt - , akkor ez van.... Ez az ő döntése, és csak rá meg a feleségére tartozik. Az kedves, hogy te ilyen empatikus vagy a pasival ezen a téren, meg figyelmes vagy, aggódsz, stb., de akkor se tehetsz semmit.
2014. dec. 26. 17:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!