Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők! Hogy viselitek, hogy az ünnepek alatt nincs kapcsolat a "párotokkal"? Pocsékul érzem magam, mit tegyek? Mik a tapasztalatok, lesz vha könnyebb?
Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 23:17
41/59 anonim válasza:
JAAA! Hát így már teljesen más az egész. Az elején tisztáznod kellett volna, hogy számodra mit jelent a "szerető" fogalma, mert a legtöbbünknek rohadtul nem az, mint neked. Ha csak lelkizel vele, akkor végképp ne várd tőle, hogy jelentkezik is ilyenkor. Majd ha megint szüksége lesz egy kis támogatásra...
42/59 lénababaa90 válasza:
Persze tudom ez nem segit, ha volt testi kapcsolat ha nem,azt irtad nem volt,akkor viszont kicsit "konnyebb" helyzetben vagy..persze igy is hianyozhat stb...de szerintem se nevezd magad szeretőnek...valahol agyban elkell donteni, h ez ennyi es semmi tobb... igy lehet "atveszelni"..de sajnalni nem tudom magunkat mert ezt valasztottuk ebbe keveredtunk...en sem terveztem..csak magaval sodort a dolog...dee egy valamit ne felejts el...barmit mond ilyen rosz olyan rosz...azert azt nem kell kezpenznek venni...ha valakinek olyan rosz az lép...meg persze igen idiotan hangzana a szajabol,h figyi nem olyan gaz otthon de azert talalkozgassunk mert veled is jo,uj izgalmas...
43/59 A kérdező kommentje:
Lelkileg nehéz a "távolság".
amiket mond természetesen fenntartással kezelem! De ezt a leletes dolgot a barátjától tudom.
2014. dec. 26. 20:05
44/59 lénababaa90 válasza:
Elhiszem..hasonlo cipoben jarok..agyban dol el minden...ne kinozd magad..igen sajnos a baj h ilyen helyzetben mutatkozik meg h kinek is fontosabb a masik...ezen elkell gondolkodni es ilyenkor kell kicsit elovenni a buszkeseget,mert lelki szennyesnek ne hagyd h hasznaljon de ahogy latom sajna mar megtette
45/59 A kérdező kommentje:
Én nem keresem, ha keres akkor sem reagálok első pillanatban!
2014. dec. 26. 20:15
46/59 lénababaa90 válasza:
Sajnos ezzel a kis dacoskodassal nincs megoldva semmi...kovvetkezo alkalommal ugyanugy fajni fog...en ilyenkor mindig feleszmelek h hoppa hagyjuk mar hat ha neki nem fontos nekem se...probalj mashogy hozza allni,mert amugy belereccsensz..:s
47/59 A kérdező kommentje:
Jól látod! Elég rossz passzban vagyok lelkileg. Minden lelki nyűgét velem osztja meg.
2014. dec. 26. 20:37
48/59 lénababaa90 válasza:
Ilyenkor gondolkodj el, h neked panaszkodik de hozza megy haza, hiaba vagy a " lelkitarsa" nincs veled...magyarul ebbe az egeszbe ki sérül ? TE o nem o kiontotte a lelket es kesz..minden megy tovabb...sajnos tul biztos pontà valtal az eleteben, ereztetted vele h szamithat rad, csak sajnos te cserebe ezekszerint nem sok mindent kapsz..ezt ne hagyd jobb nem lesz...csak akkor ha megbant annyira ilyenekkel h nem keres stb, es rajossz kicsit jozanabb esszel h mi is van...addig sajnos jobb nem lesz...de probald nagyon melyen atgondolni h mit adtal es mit kapsz cserebe....
49/59 A kérdező kommentje:
Igyekszem segíteni neki amit tudok ez tuti! Azt veszem észre, hogy sokszor csak hallgatok mikor beszélünk, pefig sz a típus vagyok aki állandóan beszél. De ha vmit elkezdek mesélni vmit, gyorsan tveszi a szót! És nem is érdekli a mondanivalom.
2014. dec. 26. 21:30
50/59 anonim válasza:
"De ha vmit elkezdek mesélni vmit, gyorsan tveszi a szót! És nem is érdekli a mondanivalom."
Hát akkor bakker, kérj tőle óradíjat vagy menjen pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!