Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők! Hogy viselitek, hogy az ünnepek alatt nincs kapcsolat a "párotokkal"? Pocsékul érzem magam, mit tegyek? Mik a tapasztalatok, lesz vha könnyebb?
26 os. A szerető nem mindig független!! Van mikor az is kapcsolatban él, vagy házas, így ő is csal...
Egyébként se kell mentséget keresni.Kivéve, ha eltitkolják előtte, hogy nem függetlenek.
Kérdező, ez az ő magánügye akkor is.Ott is hagyhatná ezek után a nejét, de nem tette, maradt mellette.Vajon miért nem téged választott?Nem akarom a feleséget pártolni, csak kérdezem-
Infarktus után még van ereje szeretözni?nem pihennie kéne?
Miquel, te nagy-nagy bölcsességeket szoktál írni! Hány éves vagy, ha megkérdezhetem?
(bocsánat az offért)
Akkor miért hívod magad szeretőnek?Feltételeztük, hogy volt szexuális kapcsolatod vele...
Így inkább csak a barátod...
Miquelnek...
Nem valószínű hogy pl.én,vagy más ,hiányolni fogja az életéből azt a feszültséget, megaláztatást, ami egy szeretői kapcsolattal járhat...
Lehet, hogy az unalmas napokra nem emlékszem majd, de öregen se idézném fel szívesen azokat a hazug pillanatokat...ahogy sok más szerető sem.
Legtöbbjük nem tenné meg újra, mert utólag visszanézve nem érte meg nekik az a pár "boldog" kufircolással töltött idő...
Szerintem a kerdező nem lenéző kommenteket vár...
Kerdezo: sajnos nem tudsz mit csinalni...ezt elkell fogadni..sajnos v nem sajnos...ezt valasztottuk szemelyes tapasztalatom...neem erzem h. Szuka lennel lennenk..egy hibas sosincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!