Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők! Hogy viselitek, hogy az ünnepek alatt nincs kapcsolat a "párotokkal"? Pocsékul érzem magam, mit tegyek? Mik a tapasztalatok, lesz vha könnyebb?
Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 23:17
11/59 anonim válasza:
Elég baj, hogy felteszed a kérdést, miért is vagy szuka.
12/59 A kérdező kommentje:
Barátságnak indult, egyikőnk sem tervezte. Lassan több lett szimpla barátságnál.
2014. dec. 25. 23:37
13/59 A kérdező kommentje:
Miért is baj??? Az a házastárs aki agyba-főbe csalha a párját az tiszteletet érdemel. Az én belépésem az ő viselkedésének a következménye!
2014. dec. 25. 23:39
14/59 anonim válasza:
Figyelj, logikus, hogy ilyenkor a családjával van, meg rokonokhoz mennek, stb. Tehát tényleg nincs ideje rád, ezt el kell fogadnod egy ilyen kapcsolatban. Megértem, hogy nagyon rossz, de emiatt nem hibáztathatod őt (ismétlem, emiatt!). Ha nem bírod, akkor inkább lépjél ki ebből a viszonyból és gyere össze olyannal, aki számára majd te jelented a családot. :)
15/59 A kérdező kommentje:
Igen,de nagy dolog lenne, egy 2 szavas email, sms, hogy minden ok vagy jól vagyok??????
2014. dec. 25. 23:48
16/59 anonim válasza:
Nem járunk egy cipőben, mindig tudom mi van a szerettemmel, mert hazajön hozzám, ő a férjem.
El kell fogadnod, hogy az utolsó vagy a sorban számára és amíg ő a szeretteivel tölti az idejét, addig eszébe sem jutsz, ahogy azt sem érzi szükségesnek, hogy írjon neked egy sms-t. Ez a szeretők sorsa.
Ha van egy kis eszed hagyod a fenébe a pasit és keresel egy olyan férfit, aki teljesen csak a tiéd.
17/59 anonim válasza:
Jaj, hagyjad már ezt a szarkazmust, ki vagy röhögve, amennyire csak lehet... Igen, a házastárs a fő bűnös, de nehogy már leadd magad itt a kis ártatlannak. Még mindig erkölcstelen szuka vagy, és komoly probléma, hogy te szerinted ez nem így van. Elundorodhatnál magadtól :) Szégyentelen...
18/59 A kérdező kommentje:
Igen, és feltetelezem nem is csaltad meg illetve tisztelitek egymást. És nem hagyod magára nehéz pillanatokban( munkahelyi problémák, orvosi vizsgálatok kapcsán). Szerintem normális esetben ilyen dolgokban a férj és feleség támogatja egymást.
2014. dec. 26. 00:22
19/59 A kérdező kommentje:
Ki vagyok röhögve, hát nem érdekel. De tudom, hogy lelkileg több támogatást kap tőlem, mint otthon.
2014. dec. 26. 00:24
20/59 A kérdező kommentje:
Akkor ezt ellemezzük. Van egy hűtlen, nem törődöm házastárs. A pár másik fele is létrehoz egy külső kapcsolatot(velem). És akkor én vagyok,az erkölcstelen. A jóban rosszban... És amég a halál el nem választot igéretet nem én tettem. És akkor én vagyok az erkölcstelen??? ( részint igen) de a házastárs a hűtlen párját miért kellene figyelembe vennie, mint egy ártatlan áldozatot???
2014. dec. 26. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!