Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így tűr mint én, hogy viselitek?
A helyzet az, hogy leszbikus vagyok. Szerelmes vagyok egy lányba, ő nem tud róla. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Állandóan rá gondolok, teljesen tönkretettem már lelkileg magamat a féltékenységgel(Nincs párkapcsolata). De egyszerűen féltékeny vagyok. Messze is lakik valószínűleg ezért. Szörnyű nap mint nap hallgatni a barátnőket, ahogy a barátjukról beszélnek, vagy arról, hogy épp összevesztek vele, miközben én még csak el sem mondtam senkinek, magamban tartom és csendben szenvedek. Bevallom, ilyenkor irigy vagyok, hogy ők legalább a szerelmükkel lehetnek. Én pedig valószínűleg sosem lehetek majd azzal, akit teljes szívemből szeretek...
Más is érez így? Ti hogy viselitek?
"Én pedig valószínűleg sosem lehetek majd azzal, akit teljes szívemből szeretek... "
Fiatal vagy még a sopánkodáshoz.
micsoda szakértők vannak itt....
Nehéz lehet, főleg, hogy messze lakik, próbáld kideríteni, ő kikhez vonzódik, lehet, belemenne...
Biztos elkezd gondolkodni a dolgon, és egy idő után izgatni fogja. Olyan biztos nem lesz, mint a fiúknál, ha ezt közölve közelítenek feléjük.
Szerintem értékelni fogja, légy bátor, keresd meg, és finoman...mond el neki.
Nem egy ilyen esetet láttam már, sosem volt rossz vége. :)
Én egy osztálytársamért, egyben közeli barátnőmért vagyok oda. Tavaly még úgy is éreztem, hogy viszonzott: pillantások, összemosolygások, célzások. Idén azonban ez a srác így, az a srác úgy, és rám sem néz. Bánt természetesen, mert tényleg belehabarodtam, de egy év múlva ballagunk, utána valószínűleg nem is látjuk többet egymást.
Erre várok mindenemmel.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!