Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan viselitek, ha a párotok tehetősebb, mint ti? Zavaró számotokra? 25/F
Az én tapasztalatom az, hogy a pasik nem tudják elviselni, hogy ha a csaj többet keres, hosszú távon semmiképp sem.
Engem egyébként nem zavar, nem szeretnék egy pasit sem eltartani, egyszer volt már benne részem, inkább keressen többet .
Engem nem zavar az sem, ha a párom tehetősebb és az sem, ha én. Annyi az elvárásom, hogy ne vágjon fel vele és ne halmozzon el olyan drága ajándékokkal, amiket én nem tudnék viszonozni.
Illetve, ha én vagyok tehetősebb, akkor anyagiakban szimplán annyi elvárásom van, hogy azért ne legyen olyan mértékben leégve az illető, hogy ne tudjunk olykor elmenni egy moziba, egy étterembe, vagy bárhova. Nem kell, hogy meghívjon, jó úgy is ha felesben fizetünk, csak ne kelljen mindig otthon ülni, vagy pénztelen szórakozásokat kieszelni. 22/L
Ha olyan a pasi, hogy emiatt el van telve magától teljesen az baj.
Azt se szeretem, hogy ha valakinek van miből költeni és ennek ellenére mániákusan spórol.
Szerintem ez a lányok többségének nem zavaró. Viszont abban már biztos megoszlanak a vélemények a lányok körében, hogy pl. milyen ajándékokat vegyen a srác.
Engem az zavarna, ha nem tudnám viszonozni azt, amit kapok.
tegnapelőtt 23:38
én sem vagyok hajlandó egy lányt eltartani.
ha adott esetben nem veti a szememre hogy ezt vagy azt vett nekem (úgy hogy én nem kértem) ajándékba
vagy ha komolyabban alakul a kapcsolat teszem azt együttélésnél nem vágja a fejemhez azt hogy ahol élünk nem a közös otthonunk és márpedig az az ő háza és nekem kuss
és hasonló finomságok addig hogy viseljem? Nincs ezzel gond főleg ha ésszel ossza be a pénzét (mondjuk nem az én dolgom "megnevelni" így nem is szólnék bele de nagyon jól tudom tapasztaltam hogy az eltérő neveltetés és anyagi helyzet rengeteg vitát tud teremteni pusztán azért mert másképp kezeli egy szegényebb spórolós a pénzt és máshogy egy tehetősebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!