Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változzak meg miatta? 18/L
Figyelt kérdés
Abban szeretnék változni hogy segítek neki mivel külön lakik egyedül, és házimunkát segíteni, főzni is megszeretnék tanulni főzni, hogyan mutassam meg hogy érdekel, és változom? Köszönöm a válaszokat!#szerelem #megvoltázni
2014. dec. 8. 22:59
1/9 anonim válasza:
Az emberi faj nem arra született, h mások miatt tegyen valamit.
Magad miatt változz.
3/9 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést, nem tudod, hogyan kell nekiállni takarítani meg főzni, vagy mi?
4/9 anonim válasza:
Egyszerűen csak elkezded csinálni. Nagyra értékelem az ilyen lányokat.
5/9 A harmadik szem válasza:
6/9 anonim válasza:
Soha senki miatt ne változz, csak azért, hogy szeressen . Előbb lássa meg benned a jót és te is benne, és utána esetleg . harmadik szem: áááááá..besz behu lelkifurka :) ment a zöld, jó kedvet csináltál :)
7/9 anonim válasza:
Az biztos nem árt, ha főzni megtanulsz, főzni tanulsz meg, főzni.
9/9 anonim válasza:
Ez nekem úgy hangzik mint, ha szakító ok lenne neki, hogy te nem takarítasz nála,nem főzöl rá, és ezért most te "meg akarsz változni" miatta. Nem tudom, hogy így van-e , meg nem is akarok bele szólni, de azért mindenkinek meg kell tanulnia egy bizonyos fokú önállóságot, ő se várhatja el,hogy mindig az aktuális partnere teljesítse ezeket a feladatokat helyette, tehát ezért nem haragudhat rád. Ezzel most nem azt mondom, hogy néha nem lehet a másiknak segíteni, ha úgy van, de ne legyen elvárás. Takarításban nincs nagyon mit megtanulni, rongyot kell néha fogni és takarítani! Mosógépnél kell pár beállítás meg tisztítószerekben pár tanács esetleg, hogy mi mire való (egyébként mindegyikre rá van írva), de az nem nagy kunszt , csak hát meg kell csinálni. Egyébként meg a közös főzés is tud jó program lenni. Kinéztek neten egy receptet, elmentek együtt bevásárolni ami kell hozzá és együtt nekifogtok! Annyi recept meg videó is van neten, hogy az hihetetlen! Én is többnyire onnan tanultam meg főzni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!