Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lánybarát, ha megtudná,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánybarát, ha megtudná, hogy sírok meg nagyon szenvedek miatta, akkor ezen meghatódna vagy taszítaná?

Figyelt kérdés
Tényleg nem tudom, mert eddig, ha bevallottam egy lánynak, hogy hogy érzek iránta, vagy hogy ez rossz nekem, úgy menekültek, mint a leprástól. Lehet, hogy csak én vagyok nagyon nyálas, de legszívesebben annyira elmondanám ezt egy lánynak... most nem konkrétan egy lányról van szó, illetve most ez egy bizonyos lányról jutott eszembe, de sokszor volt már ilyen. De mindig túlságosan féltem elmondani, mert egyrészt, attól neki még ugyanúgy lenne barátja, másrészt meg, mint mondtam, elég rosszak a tapasztalataim az őszinteséggel. Csak olyan nehéz megjátszani magam...
2014. dec. 7. 02:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Èn meghatòdnèk.
2014. dec. 7. 02:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Engem taszítana főleg ha barátom van akit szeretek
2014. dec. 7. 06:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Taszítaná. Szerelmet vallani nem szabad a lányoknak, legfeljebb kimutatni, de azt is csak módjával, és sosem egyértelműen. A sírást pedig férfiatlannak tartják.
2014. dec. 7. 07:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Taszítana.

Szerintem ez a férfias hozzáállás egy nőhöz:

Megtetszik neked. Ráhajtasz egyből és 10 perc/1 óra/1 nap/1 hét alatt megtudod hogy ő akar-e tőled valamit. Ha elutasít nem rinyálsz hanem keresheted a következő lányt.

Azért jó minél hamarabb próbálkozni nála és vagy elutasítást kapni/megszerezni a lányt, mert így nincs időd belezúgni, meg ilyenek.

A tesze-toszaság nagyon nem vonzó.

20/L

2014. dec. 7. 11:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi a baj velem, de nagyon sokszor érzem úgy, hogy megbeszélném mindezeket őszintén egy lánnyal. Biztos az anyám miatt lettem ilyen túlérzékeny. De ezt a fajta "intelligens szerelmet", amiről beszélek, ahol a felek ilyeneket nyíltan megbeszélhetnek, hiába várom? Vagy ilyen csak 30 felett van a nőknél? Vagy csak könyvekben létezik? Tényleg az van, hogy bármilyen esetben, ha én elkezdek érzelmekről beszélni vagy kimutatom, mennyire imádom, akkor onnantól kezdve papucs leszek?
2014. dec. 7. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos az ilyesmi taszítja a nőket. Minél kevésbé mutatod ki az érzelmeidet előttük, annál jobb.
2014. dec. 7. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:

5:

Bocs, de nekem erősen az látszik hogy te inkább Disney mesefilmeken, romantikus filmeken, fiktív könyveken és női hozzátartozók befolyása alatt nőttél fel, semmint mondjuk egy jó apa keze által és egy totál álomvilágban élsz.

Tudod mi kéne neked? Élettapasztalatok szerzése. Elmenni bulikba és hús-vér lányokkal beszélgetni, nem a fantáziád szüleményeivel.

Vagy ha nem szeretsz bulizni, akkor az utcán, a ruhaboltban, a szupermarketben vagy a buszon megszólítani neked tetsző lányokat.

2014. dec. 7. 12:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy sokkal inkább női hozzátartozók befolyása alatt nőttem fel. Ez még most is nagyon igaz...
2014. dec. 7. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Elszomorodnék, hogy meg kell válnom egy barátomtól. Ha valaki iránt csak barátságot érzek, ráadásul nem is vagyok egyedülálló, és megtudnám, hogy többet érez, gyorsan megszakítanám vele a kapcsolatot. Egyrészt mert ilyenkor bármi félreértésre adhat okot, akár egy baráti gesztus is, másrészt esélyt adnék neki, hogy túl lépjen rajtam és más iránt kezdjen érdeklődni.
2014. dec. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!