Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Lánybarát vs. Barátnő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lánybarát vs. Barátnő? Hogyan oldjátok meg az ilyen féle problémát?

Figyelt kérdés
Szóval ha van pár hónapja egy komoly kapcsolatotok és már kiskorotok óta van egy nagyon jó lánybarátotok de szigorúan csak barát.... barátnőtök ezt "elfogadja"?
2011. ápr. 26. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs más választása :D Nem is kell félnie semmitől.
2011. ápr. 26. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem fogadja el,akkor nem is kell pár hónap hogy én tegyem ki.
2011. ápr. 26. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem régóta van barátnőm,de van egy szigorúan barát lánybarátom is,nem tudom,hogy mutathatnám be őket egymásnak,mert a barátnőm féltékeny...Papucs vagyok-e?
2011. ápr. 26. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, és biztos, hogy elfogadnám. Nekem csak fiú barátaim vannak, így ha ezt a pasim nem fogadná el, mehetne a levesbe.
2011. ápr. 26. 21:29
 5/8 A kérdező kommentje:

21:29 -nek:)

és soha nem fordult meg a fejedbe hogy valamelyik fiúbarátoddal összejöjj?

2011. ápr. 26. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, sosem. Nem tudnék egy olyan emberrel összejönni, akihez nem vonzódom fizikailag. Ha pedig vonzódom hozzá már az elején, akkor nem a barátja akarok lenni. Ha nem kölcsönös a dolog, tehát neki nem tetszem, akkor inkább hagyom az egészet, nem barátkozom vele, mert attól csak szenvednék.
2011. ápr. 26. 22:12
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm!

tudod én abban a helyzetben vagyok hogy soha nem volt IGAZI fiú barátom, akik "voltak".. azok vagy átb*sztak vagy nem voltak igaziak vagy beléjük estem és soha nem értem még meg azt az érzést hogy milyen egy "fiúlány" barátság és egyszerűen nemtudom elképzelni hogy ne érezzen az egyik fél többet a másik iránt :S

2011. ápr. 26. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak fiú barátaim, ráadásul egyikük a párom osztálytársa és jóbarátja is, meg olyan is van, akit nem nagyon ismer. Én nagyon szeretem a páromat, de nem akarnám eldobni a barátaimat. Ő elfogadja szerencsére. :)

Neki is van egy lánybarátja, akibe ráadásul szerelmes is volt régebben, de engem nem zavar. :)

én 15/L, ő18F

2011. ápr. 27. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!