Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg ezt a problémát szerintetek? Mert nagyon szeretem.
ha ő nem szeretne veled lenni akkor ne erőltesd rá.
ha szereted, elengeded. :)
és ha ő nem szeret neki csak kényelmetlen lesz veled lennie.
Vigyél neki egy szál rózsát!!!!
Ha a csaj kedvel téged és az apja történtek miatt akar szakítani akkor legyél egy picit kitartóbb,próbáld elvonni a figyelmét,mindig vigyél neki valami apróságot...Vond el a figyelmét és próbáld meg felvidítani egy picit...
ha meg azért akar veled szakítani metr nem mellé való vagy akkor egyszer ígyis úgyis megteszi...
Fiatalabbb koromban mikor tudtam hogy az egyik szerelmem szakítani akart velem aznap,én írtam neki verset amit odaadtam neki levélben egy rózsa mellett amivel nyertem vagy 2 hetet... :) Nemhiába mondják hogy megtartani nehéz,és nem megszerezni... Én ebben nem voltam elég jó...
Egy szál rózsát adj neki át,majd puszild meg és mond meg neki hogy ezt azért kapja mert szépek a szemei ,de nem kell szerelmet vallani meg ilyesmi,mert azzal elíjesztheted...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!