Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Hogyan oldjam meg ez a problémát?
17 éves múltam, de még nem volt életemben pasim... egyszer csókoloztam, a 17. szülinapom előtt kb. 1 hónappal, ehhez képest van olyan bnőm, aki 13 éves korában megkapta az első csókját...
arról ne is beszéljünk, hogy szinte az összes bnőm (97-98%uk)nak már volt/van pasijuk, és már nem is szüzek...
Nagyon szeretnék már egy barátot. Nemcsak azért mert úgy érzem lemaradok a bnőimtől - ez is közrejátszik - de úgy érzem 17 évesen már kéne valaki férfi az életembe... úgy vágyok egy normális párkapcsolatra, egy barátra, akivel sokmindent megoszthatok, akivel együtt lehetnék, úgy vágyom már magára a szerelemre is, az érzésre, milyen lehet valakit igazán szerelemmel szeretni. Úgy szeretném ezt megtapasztalni... és úgy félek, hogy kifutok az időből, és még érettségikor se lesz semmi tapasztalatom... se fizikai, se lelki szinten. :( mit tegyek? hogy ismerkedjek? nem járok annyit diszkóba (kb. 1,5 havonta 1szer)
17/l
Itt vagyok én. :D
Viccet félre téve, nálam +pont lenne hogy szűz, és hogy nem vagy egy bulizos. Gondolom van valami hobbid, ott nem tudsz ismerkedni? 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!