Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogyan oldjam meg ezt a problémát a párommal?
Szeretném, ha megkímélnétek attól a választól, hogy felejtsem el és hagyjam ott.
Szóval a párommal kapcsolatban kiderültek dolgok, mi szerint egy bizonyos nővel tartja a kapcsolatot, üzenetek, telefonhívás, sms, és ez ment egy ideig. Mikor kiderült elmondta, hogy szimpatikus volt neki, meg együtt dolgoznak és ezért beszéltek munkán kívül is. Ez egy hónapja derült ki, utána álítólag minden kapcsolatot megszakított vele, csak nagyritkán látja a munkahelyen. Azzal a nővel beszéltem én is és ő is azt mondta csak elhülyéskedtek, meg neki van párja...
De ennek ellenére bennem nagyon kétes érzések keveregnek és nem tudom elfelejteni a történteket, csak az jár a fejembe, hogy mikor találkoznak a tudtom nélkül, vagy mikor dolgoznak együtt meg minden ilyesmi.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit csináltatok, hogy léptetek túl rajta?
Amúgy elég sokat foglalkozik velem a párom, igaz túl gyakran sajnos nem tudunk találkozni, de elég sokat beszélünk telefonon, és azért nagyjábol tudom is mikor mit csinál, de a kételyek ott vannak és nem akarnak szünni.
Nem érdemel meg, de attól félek hogy ha megis csal akkor arról én nem fogok tudni :(
és csak zsong a fejem, hogy mit kellene tennem, mert én nagyon szeretem, de ez a dolog nagyon megvisel
És hogy jöhetnék rá, hogy akkor én érdeklem vagy az a másik?
Mert nagyon szeretem, de nem akarom hogy kihasználjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!