Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paris hilton kérdése:

Változzak meg miatta?

Figyelt kérdés
Azt mondta nekem a pasim,hogy nem tud szeretni és elfogadni.Nem tetszik neki az öltözködésem (legtöbbször térdig érő szoknya vmi blúzzal),meg az hogy sminkelem magam,pedig nem viszem túlzásba. :S Szakitani fog velem,ha nem változtatok magamon,ezt mondta :S
2009. márc. 4. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom hány éves vagy mennyire komoly és mennyire szereted....de ha ő nem szeret és emiatt az eléggé...:S

tuti van 3456784543 pasi aki azért bolondul beléd mert ilyen vagy ....

2009. márc. 4. 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem,szeretet részben a másik elfogadásáról is szól..

Ne változz meg..csak ha te magad akarsz változni..ne más kedvéért,magadért.

Ha így érzed jól magad..maradj ilyen..lesz olyan akinek így is kelleni fogsz.. :)

ezt bizton állíthatom :)

2009. márc. 4. 16:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
NE es NE valtozz meg miatta.Ha szeret szeressen igy ahogy vagy.De szerintem keress mast,mert o nem erdemel meg.Majd egyszer valaki olyannak fog szeretni amilyen vagy.Gondold csak vegig.
2009. márc. 4. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

NE NE és NE változz meg miatta! A pasid egy gyökér ha ilyen ultimátumot ad... A helyedbe dobnám.

ha változol akkor csakis magadért tedd!! És akinek nem inge ne vegye magára...ennyi!

2009. márc. 4. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor zászló a kezébe, küldd el a p*csába, te szakíts vele, na nehogy már ráadásul ő dobjon ki téged, de biztos ami biztos te is gyorsan sorold fel neki azokat amik nem tetszenek benne.
2009. márc. 4. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy barom :DD már bocs. Dobd ki és mond meg, hogy nincs rá szükséged se neked, se a ruháidnak és a sminkednek.

Hogy lehet már ilyen...

Nem kell miatta megváltoznod, nehogy eszedbe jusson.

2009. márc. 4. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:
ja és még annyi, hogy amikor összejötettek akkor nem tűnt föl hogy így nézel ki?
2009. márc. 4. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Ha ilyet mondott, tényleg gyökér, inkább örülj neki, ha megszabadulsz egy ilyentől.

Viszont a másik része a dolognak... A párkapcsolatok nem a feltételek nélküli elfogadásokról szólnak. Hanem egymáshoz csiszolódik két ember, formálják egymást akaratlanul is, legyen az külső vagy belső tulajdonság. A legtöbb ember számára szerintem az a legfontosabb (a saját véleménye után), hogy a szerelmének mi tetszik, mi a jó. És ez természetes. Ha akkora problémát jelent neked NÉHA-NÉHA más stílusú ruhákat felvenni, van hozzá jogod, megteheted, de akkor számolj azzal, hogy elhagy. Nem kell teljesen másnak lenned, mint ami vagy, de a változatosság jól tesz néha.

Én mindig kikérem a barátom véleményét, legyen az új frizura, új ruha, fehérnemű, cipő, bármi más. Nem mindig hallgatok rá, de szeretném tudni, mi az, ami neki a legjobban tetszik. És ő is így van az én véleményemmel.

20/L

2009. márc. 4. 17:24
 9/11 anonim ***** válasza:
nem barom ,csak nem beled szerelmes.szakits vele,ne hagyd h.megalazon...ha nem tetszel neki mert van veled,erre a kerdesre keresd a valaszt
2009. márc. 4. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasid nem tud szeretni és elfogadni olyannak amilyen vagy akkor neked nincs rá szükséged. Nehogy összetörd magad valakiért aki úgysem fog soha szeretni igazán. Egyébként feladni önmagadat senkiért nem szabad. Persze kell kompromisszumokat kötni, meg engedni néhány dologból, de az öltözködés, smink stb. nem ilyen.
2009. márc. 4. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!