Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változzak meg miatta?
nem tudom hány éves vagy mennyire komoly és mennyire szereted....de ha ő nem szeret és emiatt az eléggé...:S
tuti van 3456784543 pasi aki azért bolondul beléd mert ilyen vagy ....
A szerelem,szeretet részben a másik elfogadásáról is szól..
Ne változz meg..csak ha te magad akarsz változni..ne más kedvéért,magadért.
Ha így érzed jól magad..maradj ilyen..lesz olyan akinek így is kelleni fogsz.. :)
ezt bizton állíthatom :)
NE NE és NE változz meg miatta! A pasid egy gyökér ha ilyen ultimátumot ad... A helyedbe dobnám.
ha változol akkor csakis magadért tedd!! És akinek nem inge ne vegye magára...ennyi!
Ez egy barom :DD már bocs. Dobd ki és mond meg, hogy nincs rá szükséged se neked, se a ruháidnak és a sminkednek.
Hogy lehet már ilyen...
Nem kell miatta megváltoznod, nehogy eszedbe jusson.
Ha ilyet mondott, tényleg gyökér, inkább örülj neki, ha megszabadulsz egy ilyentől.
Viszont a másik része a dolognak... A párkapcsolatok nem a feltételek nélküli elfogadásokról szólnak. Hanem egymáshoz csiszolódik két ember, formálják egymást akaratlanul is, legyen az külső vagy belső tulajdonság. A legtöbb ember számára szerintem az a legfontosabb (a saját véleménye után), hogy a szerelmének mi tetszik, mi a jó. És ez természetes. Ha akkora problémát jelent neked NÉHA-NÉHA más stílusú ruhákat felvenni, van hozzá jogod, megteheted, de akkor számolj azzal, hogy elhagy. Nem kell teljesen másnak lenned, mint ami vagy, de a változatosság jól tesz néha.
Én mindig kikérem a barátom véleményét, legyen az új frizura, új ruha, fehérnemű, cipő, bármi más. Nem mindig hallgatok rá, de szeretném tudni, mi az, ami neki a legjobban tetszik. És ő is így van az én véleményemmel.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!