Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mosnátok, takarítanátok?
Barátnőmmel egy háztartásban élünk ,dolgozik és én is.
Magának külön szokott főzni , és nekem is de sokszor ki van.
El várná hogy én mossak ő meg addig takarít.
Inkább dolgozom kétszer annyit, minthogy ki mossak. Mondtam neki maradjon otthon de ragaszkodik , dolgozni szeretne.
8. vagyok megint.
9. Köszi, majd kb hétfő-keddre jó is lesz a rendszer.És nekem nem automata van, hanem forgó tárcsás. Ugyanis az jobban tisztít és a fémiparban nem kevés az olajos-vasporos mocsok, amit valamennyire ki kell szedni.
De még ha ez is van a kérdezőnek, akkor is kétlem hogy akkora elvárás lenne, hogy ne minden nap a kedvese szakadjon meg, hanem valamennyit csináljanak ketten ebből.
Élj egyedül mint én. Ne moss, ne főzz, ne takaríts.
Én kénytelen vagyok. Keress másik nőt, a mostanit pedig
passzold le nekem. Én örülnék, ha csak a fele házimunkát kellene csinálnom. Szívből kívánom, találjon a nőd magának egy olyan férfit akit nem fektet kétvállra egy mosás vagy takarítás gondolata.
Mi olyan megerőltető egy mosásban? Elvárnád, hogy minden házimunkát ő csináljon? Gondolom ő is dolgozik. Az nem normális, hogy te hazajössz, lógatod a lábad, ő meg mos, főz, takarít. Otthon is meg kell osztani a munkát, ez teljesen normális.
30F
de undorito vagy.akkor nemis szereted ot igazan,ha ilyeneket nem vagy kepes megtenni.
mi nehez azon h mosogepet beindits? vagy az nincs nektek, kezzel kell mosni hogy kiakadtal rajta?
ilyen piti kis dolgokat igazan megtehet egy ferfi is.
a nők nem arra szulettek h rabszolgsk legyenek.Egyenranguak vagyunk,tessek segiteni neki.
Tiszteld a parodat,es ne nezd rabszolganak,aki melo utan faradtan mosson fozzon takaritson. Te ha elvarod hogy fozzon rad,takaritson alattad,es a budos ruhaida kimossa,akkor toled is elvarhato ugyanez.
"Inkább dolgozom kétszer annyit, minthogy ki mossak."
Oks, ez is egy megoldás. Régi családmodell, írta Vera barátnőm. (#10-es). Tegyük hozzá, akkor azért maradt a nőre az egész háztartás, mert a férfi naphosszat kint a földön dolgozott. Tehát menj dolgozni, vállalj másodállást (már ha találsz ebben az ócska helyzetben), adj haza kétszer annyi pénzt, és megúszod a mosást. Ha ez nem buli, akkor marad a vasárnap esti szaros gatya hétfő reggelre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!