Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ti mosnátok, takarítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mosnátok, takarítanátok?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel egy háztartásban élünk ,dolgozik és én is.

Magának külön szokott főzni , és nekem is de sokszor ki van.

El várná hogy én mossak ő meg addig takarít.

Inkább dolgozom kétszer annyit, minthogy ki mossak. Mondtam neki maradjon otthon de ragaszkodik , dolgozni szeretne.

2014. nov. 22. 09:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

8. vagyok megint.

9. Köszi, majd kb hétfő-keddre jó is lesz a rendszer.És nekem nem automata van, hanem forgó tárcsás. Ugyanis az jobban tisztít és a fémiparban nem kevés az olajos-vasporos mocsok, amit valamennyire ki kell szedni.

De még ha ez is van a kérdezőnek, akkor is kétlem hogy akkora elvárás lenne, hogy ne minden nap a kedvese szakadjon meg, hanem valamennyit csináljanak ketten ebből.

2014. nov. 22. 10:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Élj egyedül mint én. Ne moss, ne főzz, ne takaríts.

Én kénytelen vagyok. Keress másik nőt, a mostanit pedig

passzold le nekem. Én örülnék, ha csak a fele házimunkát kellene csinálnom. Szívből kívánom, találjon a nőd magának egy olyan férfit akit nem fektet kétvállra egy mosás vagy takarítás gondolata.

2014. nov. 22. 10:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de számomra furcsa a hozzáállásod. Ha látod, hogy kivan a barátnőd, miért nem segítesz neki? Az NEM segítség, hogy nem dolgozik, és nem lesz önálló bevétele. És ha egyszer kidobod? Ott fog állni egy peták nélkül? Vagy történik veled valami, ami miatt munkaképtelen leszel? Ha nem dolgozik, esélye sem lesz arra, hogy majd nyugdíja legyen (Mondjuk valószínűleg így sem lesz, de ebbe most ne menjünk itt bele). Ezt végiggondoltad? És ha egyszer gyereketek lesz? Akkor is inkább végignézed majd, ahogy tönkremegy, minthogy végigkísérd a porszívót a lakáson? Ezzel a mentalitással gondolom babát pelenkázni sem lennél hajlandó. Képzeld el, az én férjem sokat segít itthon. Hétköznap tiszta sor, akkor én vagyok itthon többet, olyankor én oldom meg a háztartást. De hétvégén, amikor én dolgozom, ő meg itthon van, szokott főzni, ha nekem épp nincs rá időm, mosni, porszívózni, sőt, mosogatni is. És nem hal bele, sőt, nem lesz tőle kevésbé férfi. Csak segít nekem, hogy ne nekem kelljen ezeknek nekilátni, amikor hulla fáradtan hazaesek.
2014. nov. 22. 10:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek is mindig kinyalta valaki a fenekét, majd egyedül maradsz egyszer, és akkor muszáj lesz ezeket megcsinálni. Mert hogy egyedül maradsz az tuti, a mostani barátnőd majd megunja, hogy telibekakálod a fejét, többet pedig nem fogsz felszedni, mert olyan igénytelenül fogsz kinézni a higiénia hiánya miatt, hogy élő ember nem áll szóba veled :)
2014. nov. 22. 11:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Takarítani nem takarítanék, mert engem nem zavar a disznóól. Tiszta ruhára viszont sajnos szükségem van időnként, szóval kimosni kimosnék úgy félévente. Amit viszont tuti nem csinálnék, hogy több munkát várjak el attól, akivel egy háztartásban élek, mint amire én magam hajlandó vagyok.
2014. nov. 22. 11:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindent magam csináltam mégse szakadt le a kezem O.o Annyira kötelező neki ezeket megcsinálni mint neked. Segíts neki, ne robotként tekints rá.
2014. nov. 22. 12:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi olyan megerőltető egy mosásban? Elvárnád, hogy minden házimunkát ő csináljon? Gondolom ő is dolgozik. Az nem normális, hogy te hazajössz, lógatod a lábad, ő meg mos, főz, takarít. Otthon is meg kell osztani a munkát, ez teljesen normális.

30F

2014. nov. 22. 13:05
 18/19 anonim ***** válasza:

de undorito vagy.akkor nemis szereted ot igazan,ha ilyeneket nem vagy kepes megtenni.

mi nehez azon h mosogepet beindits? vagy az nincs nektek, kezzel kell mosni hogy kiakadtal rajta?

ilyen piti kis dolgokat igazan megtehet egy ferfi is.

a nők nem arra szulettek h rabszolgsk legyenek.Egyenranguak vagyunk,tessek segiteni neki.

Tiszteld a parodat,es ne nezd rabszolganak,aki melo utan faradtan mosson fozzon takaritson. Te ha elvarod hogy fozzon rad,takaritson alattad,es a budos ruhaida kimossa,akkor toled is elvarhato ugyanez.

2014. nov. 23. 08:44
 19/19 anonim ***** válasza:

"Inkább dolgozom kétszer annyit, minthogy ki mossak."

Oks, ez is egy megoldás. Régi családmodell, írta Vera barátnőm. (#10-es). Tegyük hozzá, akkor azért maradt a nőre az egész háztartás, mert a férfi naphosszat kint a földön dolgozott. Tehát menj dolgozni, vállalj másodállást (már ha találsz ebben az ócska helyzetben), adj haza kétszer annyi pénzt, és megúszod a mosást. Ha ez nem buli, akkor marad a vasárnap esti szaros gatya hétfő reggelre is.

2014. nov. 23. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!