Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyors válaszokat légyszi! Ezt...

Gyors válaszokat légyszi! Ezt hogyan mosnátok ki?

Figyelt kérdés
Felfedeztem egy nagyon régen használt pólómon egy vérfoltot, valószínűleg akkor csinálhattam mikor lekapta a tesóm az anyajegyemet és nagyon vérzett a helye. A pólót akkor bedobtam a ruháskosárba, viszont mivel nem két napos a folt így nem tudom hogy ki jön-e valaha. A pólóra rákerült néhány zsák és ezért nem vettem észre :S Megmenthető még a pólóm? Ha igen, mivel mossam ki?
2012. okt. 21. 22:15
 1/9 anonim válasza:
Hideg vízzel és sóval dörzsölni próbáltad már?
2012. okt. 21. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
van egy tisztítószer, kifejezetten vérfoltok eltüntetésére fejlesztették ki haemosol a neve: [link]
2012. okt. 21. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:

A vérfoltokat hideg vízben kell kiszedni.

Ha már egyszer az egészség kategóriába írtál, nézesd meg az anyajegyedet, mert veszélyes lehet.

2012. okt. 21. 22:25
 4/9 A kérdező kommentje:

Megnézettem, le lett fertőtlenítve meg minden, azért sem foglalkoztam a pólómmal.

Még nem mertem hozzányúlni semmilyen szerrel... Vanish szappan van itthon, szódabikarbóna, színes mosószer meg ilyenek. Beáztassam mosás előtt hideg vízbe egy darabig? Vagy felesleges?

2012. okt. 21. 22:28
 5/9 anonim válasza:
Megpróbálhatod,de lehet a Vanish is segít!
2012. okt. 21. 22:32
 6/9 Mara Acoma ***** válasza:
Mosószódában kell áztatni, vagy szódabikarbónában.
2012. okt. 21. 22:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem szedi ki belőle a lila színt? Elég finom anyag.
2012. okt. 21. 22:39
 8/9 Expi ***** válasza:

Folteltavolitasban nem tudok segiteni,de az anyajegyedre nagyon figyelj oda! A feltotlenites a fertozesek ellen ved ,de a kesobbiekben kialakulo rak ellen mar nem! Ha a visszanovo anyajegy korul piros borelvaltozas jelenik meg ami hosszu tavon sem mullik el, es az anyajegy kozeleben talalhato nyirokszervek megduzzadnak akkor feltetlen konzultaj egy belgyogyasz vagy borgyogyasszal!

En jobben aggodnek az anyajegyem miatt....

2012. okt. 21. 22:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Expi, nagyon oda fogok rá figyelni!
2012. okt. 22. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!