Lehet hogy gyors az emésztésem?
Figyelt kérdés
Nem tudom de mindíg eszek egy nap sokszor sokat,és nem hizok.Nem értettem de mindig pld ebédnél teletömöm magam de nem elösször már régóta és nem hízok ugyan ugy 54 kg vagyok kb meg pld ebédnél teletömöm magam 1,2 óra mulva ujra éhes vagyok:S mitől lehet??Pedíg szeretnék picit hízni mert szereztnék izmos testet de ahoz hiznom kell hogy azt alakíthassam és ledolgozzam2012. szept. 29. 18:48
1/1 anonim válasza:
Gyors az anyagcseréd, ennyi. Velem is ez a helyzet, sokat eszem és mégis vékony vagyok. Az izmos testhez nem kell híznod előtte, nem a zsír alakul át izommá. Simán kezdj el sportolni, mint én, és jönni fog az izom "magától", az eredmény pedig még látványosabb is lesz, mint egy kövér embernél, mert az izmokat nem fedi hájréteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!