Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mosnátok, takarítanátok?
Barátnőmmel egy háztartásban élünk ,dolgozik és én is.
Magának külön szokott főzni , és nekem is de sokszor ki van.
El várná hogy én mossak ő meg addig takarít.
Inkább dolgozom kétszer annyit, minthogy ki mossak. Mondtam neki maradjon otthon de ragaszkodik , dolgozni szeretne.
#1 téged sem ártana.
"Kedves" kérdező, neked nem való barátnő. :)
Hát, lehet én vagyok igencsak kompromisszumképes...
De most teljesen egyedül élek és nekem KELL főzni, mosni, takarítani, tűzifát varázsolni, kertes ház lévén a házat rendben tartani és a környékét és mellette dolgozni, általában túlórázni hét közben is és szombaton is, "maszekolni" itthon és másoknál hogy több pénzem legyen, és ha esetleg van egy valamennyi idő még a napból, akkor le heveredek ide, és kikapcsolódásképp vagy tv ,vagy számítógép, vagy net.
Ha lenne egy élettársam, akkor nagyon tudnék örülni, ha a feladatok egy részét át venné, és így megoszlana a terhelés.
Most is csak azért engedhetem meg a luxust, hogy heverészek, mert beteg vagyok. Persze főzni majd ma is kell valahogy.Szóval kapd e kérdező, hogy még ennyire se vagy képes, hogy segíts neki.
Szerintem nem tul megterhelo feladat bedobalni a ruhakat a mosogepbe, felmosni...stb.
Am 8-as, jobbulast!
Bocs, de neked társ kell, vagy bejárónő?
Ha együtt éltek, mindketten dolgoztok, akkor evidens, hogy a házimunkát is közösen végzitek, nem?
Ha egész nap dolgozok, az én férjem is kimos, kiporszívóz, elmosogat, ha otthon van...
Ha én vagyok otthon, akkor én csinálom...
Ha mindketten, akkor amíg én mosogatok, főzök, addig ő kitakarít, a lányom meg beindítja a mosógépet.
A régi családmodellben a nő csinált mindent a ház körül... De hol van ez előírva?
Egyetlen percig sem élnék olyan férfi mellett, aki ezt várná el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!