Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez akkor mit jelent?
Megismerkedtem egy csajjal. FB-n. később találkoztunk kétszer is. Túrta a haját, vigyorgott meg minden. Jól éreztük magunkat. Eddig 2 randi volt, de sajnos puszi meg csók nem sikerült. (1x 20 ember állt a közelbe, 1x meg az öccse volt ott)
Na a lényeg, hogy a 3.randira hívtam.(moziba) és jött a válasz, hogy:''De ugye moziba csak barátilag mennénk?''
Eddig azt hittem, hogy minden stimm.. erre jött ez.
Na de ő tudta, hogy többet szeretnék. Ő meg nem akar többet a barátságnál.. így írta.
Utána jött az, hogy ne haragudjak stb.
Aztán megkérdeztem tőle, hogy akkor később se lesz esélyem? Mert hülyét nem csinálok magamból. Ha nincs értelme. aztírta, hogy talán..
Nemtudom mi történt vele.. elvileg ''ilyen korszakom van''
Nem szokott hazudni. de azért rákérdeztem, hogy ezt a ''talánt'' azért írta, hogy ne bántson meg. vagy tényleg.
és nem hazudott.
most akkor szerintetek mit csináljak??
végülis annyiba maradtunk, hogy barátok leszünk, aztán meglátjuk, hogy mi lehet még ebből..
''Mert túl válogatós vagyok és szeretem alaposan megismerni az embereket mielőtt belekezdek valami komolyba. Szóval ^^ csak ennyi''
Ezt a választ kaptam. Akkor szerintetek? van esélyem? vagy ez ilyen úgymond illedelemesen elutsító dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!