Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez akkor mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HellBoy kérdése:

Ez akkor mit jelent?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy csajjal. FB-n. később találkoztunk kétszer is. Túrta a haját, vigyorgott meg minden. Jól éreztük magunkat. Eddig 2 randi volt, de sajnos puszi meg csók nem sikerült. (1x 20 ember állt a közelbe, 1x meg az öccse volt ott)

Na a lényeg, hogy a 3.randira hívtam.(moziba) és jött a válasz, hogy:''De ugye moziba csak barátilag mennénk?''

Eddig azt hittem, hogy minden stimm.. erre jött ez.

Na de ő tudta, hogy többet szeretnék. Ő meg nem akar többet a barátságnál.. így írta.

Utána jött az, hogy ne haragudjak stb.

Aztán megkérdeztem tőle, hogy akkor később se lesz esélyem? Mert hülyét nem csinálok magamból. Ha nincs értelme. aztírta, hogy talán..

Nemtudom mi történt vele.. elvileg ''ilyen korszakom van''

Nem szokott hazudni. de azért rákérdeztem, hogy ezt a ''talánt'' azért írta, hogy ne bántson meg. vagy tényleg.

és nem hazudott.

most akkor szerintetek mit csináljak??

végülis annyiba maradtunk, hogy barátok leszünk, aztán meglátjuk, hogy mi lehet még ebből..

#nő #lány #csaj #barát #szerelem #pasi #kapcsolat #szerelem vagy baráttság
2014. nov. 2. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Keress egy normálisabb lányt, aki nem vihog össze vissza, és nem túrja a haját.
2014. nov. 2. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 randiból már biztos tudja, hogy vonzódik-e hozzád, vagy barátilag tekint csak rád. Hát.. szerintem az utóbbi. De ha szerinted érdemes még eljárni vele és a majd kiderül alapon maradni, akkor hajrá.
2014. nov. 2. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó de amugy nem hülye olyan lány.. falusi. rendes, csendes, visszafogott. csak fura ez az egész. de nem ilyen plázacica az biztos.
2014. nov. 2. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor pedig menjetek el, viselkedj természetesen, mintha ez a beszélgetés nem is történt volna még és lassan óvatosan közelítesz majd felé, megérintgeted stb. és látni fogod a reakcióit.
2014. nov. 2. 20:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Volt olyan is.. amikor az ablaküvegbe nézegette magát. aztán igazgatta a haját. megkérdeztem, mit néztél?(közbe láttam az egészet) hát néztem magam az ablakba. nem túl meggyőző és elkezdett nevetni. szerintem ez jó jel.
2014. nov. 2. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:

''Mert túl válogatós vagyok és szeretem alaposan megismerni az embereket mielőtt belekezdek valami komolyba. Szóval ^^ csak ennyi''

Ezt a választ kaptam. Akkor szerintetek? van esélyem? vagy ez ilyen úgymond illedelemesen elutsító dolog.

2014. nov. 2. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Puszi esetleg csók simán beleférne 3. randin, figyeld a reakcióit majd és kész.
2014. nov. 2. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!