Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki két évvel idősebb nálam. Nagyon régóta ismerem és ő is engem. Még sohasem beszéltünk egymással. Most szeptemberbe kerültem vele egy suliba. Egyszer rajtakaptam, hogy beszélt pár haverjával és ő az egész testével felém volt fordulva és engem nézett sokáig-ettől a pillanattól kezdve többször észrevettem, hogy ha például megyek a folyosón, akkor utánam fordul vagy a szeme sarkából figyel. Látta egyszer a barátnőm, hogy a fejemtől a lábamig végigmért.

Ismer, de soha sem köszön :/ Pedig a barátnőimet is ismeri és nekik köszön, de ha én ott vagyok, akkor nem. És fb-n "belájkolta" a rajzomat, amit feltettem.

Most akkor mi van? ( ő 18 én 16 )

2014. okt. 25. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
:-)
2014. okt. 25. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle,talán csak végigmér,de ez semmit nem jelent mêg.
2014. okt. 25. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem egyértelműen beléd van esve. És ezért nem mer hozzád szólni. Ha tetszik és akarsz valamit, 2 mondatból össze tudsz vele jönni. Ha nem, akkor ne foglalkozz vele, és elmúlik.
2014. okt. 25. 12:40
 4/4 anonim válasza:
Ez még nem konkrét. Nem ilyen egyszerű az egész. Az hogy tetszik neki a tested (merthogy ez viszont egyértelmű) az még nem biztos hogy összejönne veled. (Még akár az is megeshet hogy ha megemlítenéd neki hogy tetszik neked akkor azt mondaná hogy viszonozza eléri hogy khmm "komolyabb testi kapcsolatot létesítsetek" és aztán semmibe vesz)(Mondhatod hogy nem ilyen meg minden de bármi megeshet és lehet hogy csak mással nem ilyen vagy ilyesmi) Minden esetre szerintem hanyagold ameddig ő nem lép!
2014. nov. 2. 02:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!