Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Börtönben van a kedvesem, hogy vészeljem át?
Figyelt kérdés
Nem tudni hogy októberben, vagy áprilisban jön haza! Attól függ hogy megkapja e a kedvezményt!
Ti mit csinálnátok, hogy jobban teljen az ido? Más országban van, így látogatni sem tudom!
Viszont nagyon szeretjük egymást, hű vagyok hozzá! 28/L
2014. szept. 13. 16:04
11/21 anonim válasza:
Tarts ki a szerelmed mellett,hidd el neki sokkal rosszabb mert ott lessz végig benne a félsz,hogy esetleg megcsalod,elhidegülsz tőle,elhagyod!Próbáld meg NEM!a napokat számolni és amennyire lehetséges kösd le magad,vagy ha akad kivel beszélgess sokat mert úgy ki tudod adni a benned felgyülemlett félelmeket,kétségeket.A barátodnak pedig ahányszor alkalmad adódik mondd,írd hogy igenis ugyanolyan fontos neked nincs és nem is lessz más és hogy te mindig mindvégig ott leszel neki!Persze csak ha igaz akkor!
12/21 anonim válasza:
Sztem nyugodtan kúrjál félre.
13/21 anonim válasza:
A börtön tele van ártatlanokkal. D
14/21 anonim válasza:
Jah.. Minden elítélt ártatlan...
15/21 anonim válasza:
Remélem, a cége vezetőjétől kap olyan félmilliós kárpótlást. Igaz, ha ő is tudatosan partner volt abban, amit illegálisan csináltak, akkor, hát sajnos jogos.
Fél év nem akkora idő, foglald el magad, járj el sportolni, legyél barátokkal, stb.
16/21 anonim válasza:
Add meg a címed. Majd én elszórakoztatlak. 20/7 intim méretem van.
18/21 anonim válasza:
Lehet, hogy neki már volt bent szexkapcsolata.
19/21 anonim válasza:
ja biztos jól seggbebaxták már bent XDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!