Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vészeljem át az első éjszakát nélküle?
Figyelt kérdés
4 hónap múlva látom újra. Lány vagyok. 2 éve együtt... nem tudom meglátogatni. Szeretem2014. máj. 28. 23:56
1/14 A kérdező kommentje:
2014. máj. 29. 00:01
4/14 A kérdező kommentje:
túl ittas vagyok aludni, és ez olyan jó ez a dal, pedig nem is szerettem ehhez hasonlót... hát még a dalt
2014. máj. 29. 00:02
6/14 A kérdező kommentje:
az főleg nem megy első éjszaka
2014. máj. 29. 00:03
7/14 anonim válasza:
Olvasgasd a gyakorit, én egész jól el tudom itt tölteni az egész estét.
8/14 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet, csak előbb kidobom a fogkeféjét az ablakon meg a párnát amin tegnap feküdt, meg a kanalat amivel reggel a kávéját keverte meg a zsebit amit a takarómon felejtett...csak magamat nem tudom kidobni..hehe. Amúgy nem is akarom. Jó ez a dal
2014. máj. 29. 00:10
10/14 A kérdező kommentje:
dolgozni, szóval holnap meg kell keresnem a fogkeféjét.. bár még lesz időm rá
2014. máj. 29. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!