Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a titkot elmondjam vagy soha ne szóljak róla?
vicces, hogy akit megcsalnak, mennyire ártatlan színben tűnik fel. mint aki csak a közös jövőt építgeti, és nem ezt érdemelte.
gratulálok, szépen kiszíneztétek a sztorit.
nem tudom, hogy te mit csinálj. ha biztonság kell, akkor maradj.
én biztos nem mondanám el, hanem szakítanék, MERT MÁR NEM SZERETEM. nem azért, hogy a másikhoz rohanjak.
"vicces, hogy akit megcsalnak, mennyire ártatlan színben tűnik fel. mint aki csak a közös jövőt építgeti, és nem ezt érdemelte.
gratulálok, szépen kiszíneztétek a sztorit."
Még a megcsalt fél a hibás? Szerinted aki a keményen dolgozik hogy a párjának jó életkörülményeket biztosítson az megérdemli hogy megcsalják? Aki meg félrek#r miközben a párja keményem dolgozik az meg szegény kis áldozatocska, akit még sajnálni is kéne?
@Előzőnek
Akkor miért estél neki a megcsalt félnek? Miért kifogásolod azt hogy ártatlannak állítja be a többség? A kérdésből az derült ki, hogy egy keményen dolgozó ember aki igyekszik jó életszínvonalat biztosítani a szerettének. Mi ezzel a probléma? Azt is írtad hogy kiszínezzük a történteket. Mégis hogyan? Említs egy példát valamelyik válaszból!
Még azt is írtad, hogy titkolja el ha biztonságra van szüksége. Szóval szerinted az teljesen rendben van hogy valakit megcsalnak és még be is csapnak, hazugságban tartanak?
#25.
"sokat dolgozik és túlórázik, AZT MONDTA, HOGY AZÉRT..."
nekem ebből úgy tűnik, hogy nem a lány kérte. hanem inkább többet lenne együtt vele. a nagy esküvő szerintem nem sokat ér, az meg naiv felfogás, hogy most hajtok, aztán egyszer majd lazítani fogok, és együtt élvezzük. szerintem azokat a pillanatokat kell megragadni, amik vannak. mert amíg házra-erre-arra gyűjtögetnek, annyira eltávolodhatnak egymástól, hogy már nem lehet visszacsinálni.
talán érezhető az irónia abban, amit a biztonságról írtam, hiszen utána ott van az is, hogy én nem elégednék meg ennyivel.
megvan a véleményem erről a hozzáállásról, ami a férfit állítja be kenyérkeresőnek. nem az ő dolga kizárólag, és nem kell vele villogni meg mártírkodni, hogy dolgozik. semmit nem tudunk róla, csak annyit, hogy sokat van házon kívül, és a nője megcsalta. ettől ne legyen szent.
viszont egy szóval se mondom, hogy ő a hibás. nem is érdekel, hogy hibás-e valaki.
segíteni szerettem volna a döntésben, hiszen azt kérte a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!