Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt a titkot elmondjam vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a titkot elmondjam vagy soha ne szóljak róla?

Figyelt kérdés
Van egy négy éves párkapcsolatom, viszont az utóbbi időben eltávolodtunk egymástól. Fél éve kérte meg a kezem, én igent mondtam, attól kezdve alig van velem,sokat dolgozik és túlórázik, azt mondta,hogy azért, hogy nagy esküvőt rendezhessünk és biztosítson nekem egy olyan életszínvonalt, amilyet megérdemlek. Abból lettek a viták köztünk, hogy szerettem volna, ha sokkal többet van velem és nem csak heti egyszer tudunk találkozni. Ő 23 éves, én 20 éves OKJ-n tanulok estin. Amikor egyik sulis napom véget ért, akkor elindultam hazafele, a metrón megismertem egy srácot, aki odajött hozzám és elkezdtünk dumálni, ( a srác 22 éves és van egy rockbandája)végül pedig számot cseréltünk. Egy héten keresztül beszélgettünk és találkoztunk, és az egyik alkalommal felmentünk a lakására. Ott egy kicsit borozgattunk, aztán pedig lefeküdtem vele. Most tanácstalan vagyok , hogy mit tegyek. A vőlegényemnek nem szóltam róla, és úgy érzem hogy fülig beleestem a másik srácba. Elmondjam a vőlegényemnek vagy ne? Mit tegyek? 20L

2014. szept. 7. 09:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

vicces, hogy akit megcsalnak, mennyire ártatlan színben tűnik fel. mint aki csak a közös jövőt építgeti, és nem ezt érdemelte.

gratulálok, szépen kiszíneztétek a sztorit.

nem tudom, hogy te mit csinálj. ha biztonság kell, akkor maradj.

én biztos nem mondanám el, hanem szakítanék, MERT MÁR NEM SZERETEM. nem azért, hogy a másikhoz rohanjak.

2014. szept. 7. 12:35
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem is értem, hogy mi itt a kérdés?! Tök egyértelmű...szerelmes vagy egy MÁSIK srácba, akkor miért is nem szakítasz? Hogy tudnál így hozzámenni a párodhoz?! Egyáltalán hogy tudsz a szemébe nézni?! Nem is értem...
2014. szept. 7. 12:59
 23/27 anonim ***** válasza:

"vicces, hogy akit megcsalnak, mennyire ártatlan színben tűnik fel. mint aki csak a közös jövőt építgeti, és nem ezt érdemelte.

gratulálok, szépen kiszíneztétek a sztorit."

Még a megcsalt fél a hibás? Szerinted aki a keményen dolgozik hogy a párjának jó életkörülményeket biztosítson az megérdemli hogy megcsalják? Aki meg félrek#r miközben a párja keményem dolgozik az meg szegény kis áldozatocska, akit még sajnálni is kéne?

2014. szept. 7. 13:16
 24/27 anonim ***** válasza:
előző, tanulj meg szöveget értelmezni.
2014. szept. 7. 13:22
 25/27 anonim ***** válasza:

@Előzőnek

Akkor miért estél neki a megcsalt félnek? Miért kifogásolod azt hogy ártatlannak állítja be a többség? A kérdésből az derült ki, hogy egy keményen dolgozó ember aki igyekszik jó életszínvonalat biztosítani a szerettének. Mi ezzel a probléma? Azt is írtad hogy kiszínezzük a történteket. Mégis hogyan? Említs egy példát valamelyik válaszból!

Még azt is írtad, hogy titkolja el ha biztonságra van szüksége. Szóval szerinted az teljesen rendben van hogy valakit megcsalnak és még be is csapnak, hazugságban tartanak?

2014. szept. 7. 13:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Tehát pár szó és rögtön széttetted a lábad és még szerelembe is estél. Istenem, és ezek után csodálkoznak, hogy miért nézem le a mai nőket.
2014. szept. 7. 13:54
 27/27 anonim ***** válasza:

#25.

"sokat dolgozik és túlórázik, AZT MONDTA, HOGY AZÉRT..."

nekem ebből úgy tűnik, hogy nem a lány kérte. hanem inkább többet lenne együtt vele. a nagy esküvő szerintem nem sokat ér, az meg naiv felfogás, hogy most hajtok, aztán egyszer majd lazítani fogok, és együtt élvezzük. szerintem azokat a pillanatokat kell megragadni, amik vannak. mert amíg házra-erre-arra gyűjtögetnek, annyira eltávolodhatnak egymástól, hogy már nem lehet visszacsinálni.

talán érezhető az irónia abban, amit a biztonságról írtam, hiszen utána ott van az is, hogy én nem elégednék meg ennyivel.

megvan a véleményem erről a hozzáállásról, ami a férfit állítja be kenyérkeresőnek. nem az ő dolga kizárólag, és nem kell vele villogni meg mártírkodni, hogy dolgozik. semmit nem tudunk róla, csak annyit, hogy sokat van házon kívül, és a nője megcsalta. ettől ne legyen szent.

viszont egy szóval se mondom, hogy ő a hibás. nem is érdekel, hogy hibás-e valaki.

segíteni szerettem volna a döntésben, hiszen azt kérte a kérdező.

2014. szept. 7. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!