Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt a titkot elmondjam vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a titkot elmondjam vagy soha ne szóljak róla?

Figyelt kérdés
Van egy négy éves párkapcsolatom, viszont az utóbbi időben eltávolodtunk egymástól. Fél éve kérte meg a kezem, én igent mondtam, attól kezdve alig van velem,sokat dolgozik és túlórázik, azt mondta,hogy azért, hogy nagy esküvőt rendezhessünk és biztosítson nekem egy olyan életszínvonalt, amilyet megérdemlek. Abból lettek a viták köztünk, hogy szerettem volna, ha sokkal többet van velem és nem csak heti egyszer tudunk találkozni. Ő 23 éves, én 20 éves OKJ-n tanulok estin. Amikor egyik sulis napom véget ért, akkor elindultam hazafele, a metrón megismertem egy srácot, aki odajött hozzám és elkezdtünk dumálni, ( a srác 22 éves és van egy rockbandája)végül pedig számot cseréltünk. Egy héten keresztül beszélgettünk és találkoztunk, és az egyik alkalommal felmentünk a lakására. Ott egy kicsit borozgattunk, aztán pedig lefeküdtem vele. Most tanácstalan vagyok , hogy mit tegyek. A vőlegényemnek nem szóltam róla, és úgy érzem hogy fülig beleestem a másik srácba. Elmondjam a vőlegényemnek vagy ne? Mit tegyek? 20L

2014. szept. 7. 09:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Áh, nem a szerelmüket. Csak saját magát.

Gratulálok, biztos tartós házasságotok lesz! De ha nem, tuti a srác lesz azért is a hibás...

2014. szept. 7. 10:11
 12/27 anonim ***** válasza:
Linkelsz YouTube videókat a srác rockbandájáról?
2014. szept. 7. 10:22
 13/27 anonim ***** válasza:
Minden nő egyforma??Szegény vőlegényed :( mond el neki,szerintem úgy lesz a legjobb mert ez így nem lenne hosszú házasság :/ 17/F
2014. szept. 7. 10:34
 14/27 anonim ***** válasza:
50%

Ha csak egy kaland lenne azt mondanám hallgass.

De azt írod beleestél.

Most komolyan! Szerelmes vagy valakibe, erre máshoz hozzámennél? Minek? Miért kérdés ami nyilvánvaló?

(szakítás a vőlegénnyel)

2014. szept. 7. 10:37
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd tönkre még jobban a srác életét azzal, hogy hozzá mész.
2014. szept. 7. 10:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
20 ÉVESEN NE HÁZASODJ, EMBER! Nincs értelme.. úgyis váltok max 2 év múlva vagy emiatt vagy más miatt. Nyilvánvalóan nem szereted a férjed és csak poénból esküdtél hűséget, ha az első neked tetsző sráccal a metróról megdugatod magad. Gratu.
2014. szept. 7. 10:55
 17/27 anonim ***** válasza:
Ja még nem volt esküvő.. de akkor ne is legyen.
2014. szept. 7. 10:57
 18/27 anonim ***** válasza:
8%

"én 20 éves OKJ-n tanulok estin"

Húú, az milyen OKJ? 20 év alatt lehet szerezni 1 egyéves OKJ-t, 1 főiskolai diplomát és 8 egyetemi diplomát a mai oktatási rendszerben. Mégis milyen OKJ az, ami ér annyit mint 10 másik oklevél? :O

2014. szept. 7. 11:15
 19/27 anonim ***** válasza:
milyen undorito vagy :)..mond el
2014. szept. 7. 11:42
 20/27 anonim ***** válasza:

"Fél éve kérte meg a kezem, én igent mondtam, attól kezdve alig van velem,sokat dolgozik és túlórázik, azt mondta,hogy azért, hogy nagy esküvőt rendezhessünk és biztosítson nekem egy olyan életszínvonalt, amilyet megérdemlek. Abból lettek a viták köztünk, hogy szerettem volna, ha sokkal többet van velem és nem csak heti egyszer tudunk találkozni."

Ő a belét kidolgozza, hogy megadjon neked mindent, te meg megcsalod? Neked hogy esne ha te dolgoznál látástól vakulásig hogy mindent megadj a párodnak ő meg megcsalna?

2014. szept. 7. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!