Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek velük? Elmondjam nekik? Kinek szóljak?
hát az.régi
csak az a baj,hogy iwiw-en tudok neki csak szólni,azt meg sokszor a felesége is látni akarja.
lehet h nem tudja törölni. nem tudja a jelszót.megszünt az e-mail cím..stb...
és az is lehet ha feleség is tud róla
azt mondom ha már régen nem lépett be,akkor hagyd a fenébe
Nem gondolod, ha te felfedezted ezt az adatlapot, akkor a barátnőd nem tudna róla???
Lefogadom, hogy ő előbb tudott róla, mint te!
Én arra tippelek, hogy az exbarátnő "gyártotta" ezt a profilt, ő tudná megszüntetni, azért is van még fenn, mert a barátnőd férje nem fér hozzá!
Szerintem ne törődj vele, nem tanácsos beleszólni mások életébe (a rossz híreket hozó hírnököket később senki nem becsüli meg!).
Biztos vagyok benne, hogy a barátnőd rögvest kiteszi az esküvői fotóikat az iwiw-re, lássa akit érdekel az aktuális állapot... :-]
kívülálló személyek csupa "jó-akarásából" szoktak a legnagyobb balhék kitörni. itt nem arról van szó, hogy egy gyermeket kell megvédjél vagy egy bűncselekményt megakadályozni.
sokkal hatékonyabb lenne ez az ország, ha sok ember inkább a saját dolgával foglalkozna, mint a környezete magánéletével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!