Szóljak az öcsém barátnőjének?
Az öcsém megcsalja a barátnőjét, egy szőke külföldi lánnyal, aki itt lakik a házunkban(valószínűleg valami cserediák).
19/L
Ne keverj be!
Te sem szereted ha a te dolgodba.....
Mondd meg az öcsédnek, hogy ha nem számol be a barátnőjének, megteszed te.
Amúgy meg ne hallgass azokra, akik azt mondják ne tedd. Ha az öcséd kirakja a szemed elé, akkor igenis jogod van szerencsétlen lánynak szólni erről. Gondolom a tiltakozók sem szeretnék, hogy ha a barátjuk megcsalná őket és elhallgatná mindenki, aki tud róla...
Ez nem szarkavarás, hanem egyenesség. Ha már az öcséd gerinctelen, te ne legyél az, igazad van.
Hát igen, jó kérdés. Te merre húzol inkább?
Én is úgy gondolom, hogyha a barátom megcsal, és ezt valaki tudja, akkor mondja meg... Nem szeretem ha hülyének néznek, pláne nem úgy, hogy ezt a fél világ tudja...
DE. És én ezért nem mondanám el jelen szituban: az öcséd az öcséd marad mindig, a lányt meg lehet nem látod többet. Én személy szerint imádom az öcsémet, és nem kockáztatnám a jó viszonyunkat...
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!