Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak?
1 éves párkapcsolatom van. A párommal jól megvagyunk.
Elég szűk a baráti társasága, kevés embert enged közel magához. Igazából 3 nagyon jó barátja van.
Ebből 1 pasi egyedülálló. Nekem sosem volt szimpatikus, de a párom "szereti" őket, és sűrűn összejár velük.
Ez az egyedülálló pasi többször tett megjegyzéseket, hogy a párom milyen szerencsés, milyen csinos vagyok, és mennyire bírja, hogy ennyire vidám természet vagyok. Én ezeket a bókokat nem vettem komolyan, de jól estek, úgy éreztem a barátai elfogadnak és szívesen vannak nálunk ( együtt élünk pár hónapja).
Én 25 éves vagyok, a párom 37 és a barátja is ebben a korban van. De Ő tipikus agglegény forma.
2 napja elvoltunk közösen egy étterembe vacsorázni, én kicsit késve értem oda (családi összejövetel miatt) és a fiúk addigra már ittak egy kicsit.
A sztori lényege, hogy mikor egy asztalnál ültünk ez a srác megfogta a combomat és mindeközben zavartalanul beszélt a páromhoz. És pedig a sokktól köpni nyelni nem tudtam, nem szóltam egy szót sem, csak ellöktem a kezét.
Aztán a párom elment fizetni én pedig elindultam kifelé EGYEDÜL, aztán utánam jött, adott két puszit és azt mondta, ha nem lenne itt a párom akkor már lerángatta volna a ruhát rólam a mosdóban. MAjd mintha semmi nem történt volna elment haza.
Első blikkre nem is lenne kérdés, hogy a páromnak elmondjam-e, de tudom, hogy kevés barátja van, és ez az undorító patkány ráadásul pont olyan mintha a testvére lenne. Feltételezem engem jobban szeret, és hinne nekem, de akkor sem tudom. Viszont ha nem mondom el akkor legközelebb mit fog csinálni a srác? Azt hinné megengedhet magának mindent.
Jól látom a dolgokat?
Lehet, hogy naiv vagyok, de fordított felállásban eszembe sem jutna feltételezni, hogy akar tőlem valamit, hiszen Én semmi jelét nem mutattam, és ő is látja , hogy jól megvagyunk, nincs probléma közöttünk.
Ritkán vagyok vele kettesben (szerencsére) de meg fogom mondani neki a legközelebbi adandó alkalommal, hogy tisztázzam nem akarok semmit. Se most se később, és titokban sem.
6-os!
Oké, nem díjaznád, én sem- egyértelmű, de akkor mit kellene tennem? És ha nem mondom el, és kiderül egyszer? Akkor jogosan lesz RÁM mérges :S
#6: én azt nem díjaznám, ha egy barátom ilyet tenne a barátnőmmel.
Vagy te inkább azt akarod, hogy a hátad mögött történjen egy s más?
Szerintem, ha nem mondod el, visszafelé fog elsülni. Tehát el kéne mondanod a párodnak, mivel tettlegességig fajult a dolog (fogdosás).
Ha nem mondod el, és esetleg a pasitól tudja meg a párod, hogy fogdosott és szexuális ajánlatot tett, a pasid félreértheti, és azt gondolhatja azért nem mondtad el, mert akarsz folytatást.
Az a legtisztább, ha elmondod, és elrendezik egymás között. Így megelőzheted, hogy ez az egész rajtad csattanjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!