Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a páromnak?

Figyelt kérdés

1 éves párkapcsolatom van. A párommal jól megvagyunk.

Elég szűk a baráti társasága, kevés embert enged közel magához. Igazából 3 nagyon jó barátja van.

Ebből 1 pasi egyedülálló. Nekem sosem volt szimpatikus, de a párom "szereti" őket, és sűrűn összejár velük.

Ez az egyedülálló pasi többször tett megjegyzéseket, hogy a párom milyen szerencsés, milyen csinos vagyok, és mennyire bírja, hogy ennyire vidám természet vagyok. Én ezeket a bókokat nem vettem komolyan, de jól estek, úgy éreztem a barátai elfogadnak és szívesen vannak nálunk ( együtt élünk pár hónapja).

Én 25 éves vagyok, a párom 37 és a barátja is ebben a korban van. De Ő tipikus agglegény forma.

2 napja elvoltunk közösen egy étterembe vacsorázni, én kicsit késve értem oda (családi összejövetel miatt) és a fiúk addigra már ittak egy kicsit.

A sztori lényege, hogy mikor egy asztalnál ültünk ez a srác megfogta a combomat és mindeközben zavartalanul beszélt a páromhoz. És pedig a sokktól köpni nyelni nem tudtam, nem szóltam egy szót sem, csak ellöktem a kezét.

Aztán a párom elment fizetni én pedig elindultam kifelé EGYEDÜL, aztán utánam jött, adott két puszit és azt mondta, ha nem lenne itt a párom akkor már lerángatta volna a ruhát rólam a mosdóban. MAjd mintha semmi nem történt volna elment haza.

Első blikkre nem is lenne kérdés, hogy a páromnak elmondjam-e, de tudom, hogy kevés barátja van, és ez az undorító patkány ráadásul pont olyan mintha a testvére lenne. Feltételezem engem jobban szeret, és hinne nekem, de akkor sem tudom. Viszont ha nem mondom el akkor legközelebb mit fog csinálni a srác? Azt hinné megengedhet magának mindent.

Jól látom a dolgokat?

2014. szept. 1. 14:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak nekem gyanús, hogy 2 puszit tud neked adni úgy, hogy te azt nem szeretnéd? Gondolom nem fogott le, és nem is villámgyors puszi-osztó, valamilyen szinten neked is hagyni kellett, hogy 2-t is tudjon adni.

"Feltételezem engem jobban szeret, és hinne nekem, de akkor sem tudom."

Nem azon kéne múlnia, hogy kit mennyire szeret, hogy kinek ad igazat.

Nem értem, miért neked kéne megmenteni az ő barátságukat azzal, hogy ezt eltitkolod.

2014. szept. 1. 18:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Nos, a helyzetet én éltem meg, nekem nem volt gyanús. Én már kint álltam mikor odajött és igen, villámgyors két puszi, elmondta amit akart és elment. Mindez annyi idő alatt történt, hogy még a mondatára sem tudtam reagálni. Egyszerűen álltam ott ledöbbenve. A fogdosásra azért tudtam ösztönösen reagálni!
2014. szept. 1. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!