Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem egy elvált,3 gyermekes férfival?
Figyelt kérdés
Ismerőseim nagy része le akar beszélni róla (de nem tud), mert 13 évvel idősebb, 3 gyereke van, nem ő neveli, csak gyerektartást fizet.
Azt mondják, ez egy lehetetlen kapcsolat.
Ismerőseim kis része viszont mellettem áll, biztatnak.
Valakinek tapasztalat?
26/N
2014. aug. 23. 12:47
1/5 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek veled én ilyen kapcsolatban mint gyerek szerepeltem. Apámnak volt 3 gyereke rajtam kívül egy másik nőtől. Velünk élt. Amikor átjöttek hozzánk kikészítettek engem mag anyámat, apámnak meg adták a szépet. Nagyon sokat szívtunk miattuk. És a vége az lett, annak, hogy kétfelé húzta a család, hogy egy 3. nőt keresett, aki persze 20 évvel fiatalabb. Nem mondom hogy lehetetlen, de mindennek ára van. :/
3/5 anonim válasza:
A párom és én 4 éve ismerkedtünk meg, neki 2 gyereke volt, nekem egy se, 20éves voltam, azt hittem sima ügy lesz, kicsik a gyerekei semmi baj nem lehet. Szuper jo kapcsolatunk volt, aztán minden hétvége gyerekes a hetkoznapokban dolgoztunk, nem szoltam hogy zavar a minden hvge nagy csaladosba, mert lattam mennyit szenved a hianyuk miatt, aztán egyszer mondtam, hogy eltölthetnénk egy hvgét kettesben ő közölte h menjek anyamhoz ha nem tetszik! Igazából nem bánom, de ha mégegyszer neki futnék, nem tudom ujra bele vágnék e. Az ex feleség minden napomban valamilyen formába, van egy kisfiunk 2 éves szuper kis gyerek,de a kapcsolatunk a szakadék szélén táncol, vagy kibirjuk vagy nem. Persze nem ez a fő ok mert sok hibát elkövettünk mindketten, nagyon csunyán kicsináltuk egymást. De borzasztó a jelen helyzet! Mekkorák a gyerekek?
4/5 anonim válasza:
Szia !
Nem lesz könnyű,de kellő inteligenciával minden megoldható.
Lègy kitartó,a gyerekek èrdekeit mindíg tartsd szemelött,lègy partnere a párodnak nevelèsükben,de ne te avatkozz be mert nem fogják elfogadni.
A legfontosabb,te vagy a felnőtt ne várd el konfliktua helyzetben,hogy a gyerekek hozzanak megfontolt döntèst!
5/5 anonim válasza:
Ha egy kicsit is azt érzed a kapcsolatban, hogy nem vagy fontos és nem számít a véleményed, a gyerekekkel kapcsolatban is...hiszen te leszel aki főz, mos, takarít...és azt érzed kivagy rekesztve. Mert pl. Szólsz, hogy ugyan probálja mar a gyerek lehúzni a wct.Apu meg azt mondja beszél vele, de aztán kiderül mégse csak neked mondja....mert szerinte nem nagy kunszt...kis szarság, mert ogen egyszerű lehúzni a wct neked is...de sok kis apróságból pont ugyan így lesznek sokkal nagyobb bajok. Pont ugyan így nem fog szólni a gyereknek semmiért ami neked fontos ő meg csak kis apróságnak látja. Én ilyen kis apróságok miatt sokat szenvedtem. Egy idő utánn már akkor is odeg neteg lettem ha tudtam másnap jönnek a gyerekek. Azt éreztem jön az ellenfél aki valóban csak egy gyerek de velem ellentétben mindig ő van jobb helyzetbe én meg nem számítok! Ezekkel a vegyes érzelmekkel elég nehezek a mindennapok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!