Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik azért nem "jönnek össze" egy férfival mert, annak alacsonyabb iskolai végzettsége van?
Nem korlázotódik le a párkeresésem egy papírra.
Volt már olyan párom aki mellettem fejezte ba ez érettségit és ment egyetemre. Ismertem egy férfit, akinek már 17 évesen családfővé kellett válnia, mert apja otthagyta őket, az anya rokkant volt és volt még egy húga is. Nagy szegénységben voltak, ezért inkább elment dolgozni, hogy otthon legyen mit enni és a húga befejezhesse a sulit.
Nagyon értelmes férfi volt, szerettem nagyon, és nem éreztem egy percig sem, hogy nem méltó hozzám. Bár nem maradtunk együtt de a mai napig is büszke vagyok rá, hogy együtt voltunk. Tartjuk a kapcsolatot is. Ő is hálás, hogy anno sok terhet levettem a válláról, így befejezhette a sulit és már az lett a végzettsége amire mindig is vágyott.
Szóval önmagában a papír semmit nem jelent.
Én akárhányszor akartam olyannal megismerkedni, aki mondjuk eladó volt, mindig az volt a válasz, hogy jaj, te phd-zol, jaj, te szeretsz kiállításra járni, jaj, te biztosan olvasol, biztosan lenézel mindenkit, stb.
Szóval, én azt gondolom, ez hasonló, mint a budapestiek és a vidékiek esete, a szakmunkások tartják magukat kevesebbnek és ez gerjeszti a nem létező ellentétet, hogy jaj, mert a diplomások...
Persze, biztosan vannak diplomások, akik sznobok, de egy paraszt is lehet ugyanolyan sznob, pl. nem engedi, hogy a gyereke egy diplomással jöjjön össze, mert az nem dolgozik szerintük.
Az én háziorvosom esete: nagyon nehezen esett teherbe, de mikor meglett a fia, kinyalta a hátsóját. Taníttatta, kényeztette, mindene megvolt, amit csak kért. Bár tanulni nem akart. Aztán végül segédmunkásként kötött ki a srác, mert világéletében lusta volt bármihez... anyucitól megkapja...
Nem egy életbiztosítás ez a "a diplomás fenek ki van nyalva" személet sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!