Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik azért nem "jönnek össze" egy férfival mert, annak alacsonyabb iskolai végzettsége van?
Figyelt kérdés
Pl. diplomás-szakmunkás. Nem egy agyát elivott emberre kell gondolni.2014. aug. 20. 11:38
11/17 anonim válasza:
A volt ferjem fizikai munkat vegzett, ures zsebbel jott a hazassagba en sajat lakassal,joval kevesebbet keresett.
Nekem nem lett volna ez gond, de neki kisebbrendusegi problemai voltak, folyamatosan ezen rinyalt kikeszitve engem. Folyton azt hallgattam, hogy majd elhagyom. Allando hisztijeivel mergezte a kapcsolatunkat.
Sikerult ugy helyrerakni az onbizalmat hogy le is lepett massal
12/17 anonim válasza:
Senkitől sem kértem még papírokat az ismerkedési fázisban. Nekem fontos, hogy az illető férfi intelligens legyen, ami viszont egy beszélgetésből is kiderül. Tény, hogy az értelmi szint és az iskolázottság között fel lehet fedezni némi összefüggést, de találkoztam én már tirpák diplomással is, úgyhogy nem a papír a mérvadó.
13/17 anonim válasza:
Nekem diplomám van, a páromnak szakvégzettsége. 5 éve vagyunk együtt, én csak 2 éve kezdtem dolgozni, ő 3 éve ment át az új céghez. Majdnem annyit keres egy hónap alatt, mint én egy évben :) De nem csak ezért nem volt téma köztünk a végzettség...
14/17 anonim válasza:
általában az alacsonyabb végzettségű emberek kevésbé intelligensek, okosak, műveltek mint a magasabb végzettséggel rendelkezőek...
Ha egy nő okosabb, stb, akkor nyilván nem szeretne egy olyan emberrel lenni, aki sutahülye
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébiránt pont szobafestő az egyik (első) szakmám.
2014. aug. 21. 13:07
16/17 anonim válasza:
14: nyilván azért van alacsonyabb végzettsége mert idióta. Tetszik ez a hozzáállás :D Én azért nem mentem egyetemre mert nem volt szükségem rá hogy még 5 évet elbasszak az életemből ahelyett, hogy nekiálljak dolgozni azt amit most dolgozom. Érdekes mód így is simán megkeresem a havi 300-at :)
17/17 anonim válasza:
nekem mindegy (ha van szakmája vagy érettségije), csak értelmes legyen. természetesen ha van diplomája, ez akkor is elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!