Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? szerintetek szakítsak?
Figyelt kérdés
az interneten meg ismerkedtem egy 15éves depresszios fiúval. segítettem neki mert akkor nekem is bipoláris zavarom volt. a srác és én azóta együtt vagyunk és lelkileg egészségesek vagyunk kölcsönös segítség miatt. bebizonyitottuk egymásnak hogy nem netes átverésről van szó és fél éve együtt vagyunk. ez azonban tönkre teszi a családi élezem a sok netezés miatt2014. aug. 20. 12:07
11/12 anonim válasza:
Az, hogy ő depressziós, nem a te problémád. Nem vagy piszchiáter, hogy ez a te felelősséged legyen. Ez olyan, mint amikor egy öngyilkosságra hajlamos embert nem hagy el a párja, mert fél, hogy akkor megteszi.
12/12 anonim válasza:
Kérdező is olyan volt és együtt lettek jobbak. Ha valakinek gondjai vannak az nem is lehet boldog valakivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!