Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? szerintetek szakítsak?
Figyelt kérdés
az interneten meg ismerkedtem egy 15éves depresszios fiúval. segítettem neki mert akkor nekem is bipoláris zavarom volt. a srác és én azóta együtt vagyunk és lelkileg egészségesek vagyunk kölcsönös segítség miatt. bebizonyitottuk egymásnak hogy nem netes átverésről van szó és fél éve együtt vagyunk. ez azonban tönkre teszi a családi élezem a sok netezés miatt2014. aug. 20. 12:07
1/12 anonim válasza:
ha nem találkoztok akkor az nem kapcsolat
ha meg szakítasz visszaesik,de ez nem kapcsolat ha nincs tali
2/12 anonim válasza:
Ne tedd tönkre magad és főleg ne áltasd magad: ez nem kapcsolat. Én hosszú évekig kerültem ilyen csapdába. Szégyellem, hogy nem léptem ki előbb...
3/12 anonim válasza:
Nem is találkoztatok?
Igazából én azon a véleményen vagyok, hogy a szerelem elsőbb más dolgoknál. De ha mát te magad érzed, hogy ez gond és befolyásol, sem mint előrébb visz, akkor lehet gondolkoznod kéne ezen a lehetőségen is.
4/12 anonim válasza:
Ha boldogok vagytok akkor ne. Mondd el a barátodnak, hogy baj van a sok netezéssel és jó lenne ritkán beszélgetni. Biztos megfogja érteni.
5/12 anonim válasza:
Egyensúlyozni is lehet. nem csakis net vagy csakis valóság... Persze ezt azért akarni is kell.
6/12 anonim válasza:
a netes kapcsolat nem kapcsolat. Próbáljatok meg találkozni. Talán személyesen nem is éreznél iránta vonzalmat.
7/12 A kérdező kommentje:
2hónap múlva fogunk találkozni. Az uncsitesóm már találkozott vele. nagyon szeretjük egymást és az 1találkozás után minden hónapba jön. nagyon messze lakunk egymástol és nehéz tartani egy ilyen kapcsolatot.
2014. aug. 20. 12:17
8/12 anonim válasza:
Nekem is azt mondta, hogy 2-3 hónap és találkozunk. Csakhogy ezt 2-3 havonta újra elmondta. Meg fogod ütni a bokádat te is, kiscsillag. De látva a reakciódat, eszed ágában sincs ebből kiszállni - tehát felesleges volt a kérdéskiírás.
9/12 A kérdező kommentje:
szakítanék ha az a helyes. csak nem tudom hogyan. nem akarom hogy vissza essen
2014. aug. 20. 12:29
10/12 anonim válasza:
Miért nem várod meg a találkozást? Lehet van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!