Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szakítsak vele hogy ne kínozzon tovább vagy nézzem el neki ezt minden hónapban?
Figyelt kérdés
A pasimmal most leszünk 4 hónaposak de már vagy 3-szor felhozta azt a témát hogy jobb lenne neki nélkülem meg hogy néha gondol a szakításra. Nekem ő a legfontosabb és nagyon szeretem. De már nem bírom hogy ezt teszi velem. Mit tegyek? Szakítsak vele hogy ne kínozzon tovább vagy nézzem el neki ezt minden hónapban?2011. dec. 5. 20:58
1/13 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak ha nem te, akkor ő fog véget vetni. Ezt ő nyíltan vállalja.
2/13 A kérdező kommentje:
De akkor azt nem értem hogy miért mondja hogy szeret meg hogy imád....És hogy mért nem vet véget most a kapcsolatunknak..Mért kínoz??? :(
2011. dec. 5. 21:05
3/13 anonim válasza:
Mert egy pszichopata f.sz.
És van egy rossz hírem: nem fog megváltozni.
Sajnállak amúgy, nekem is volt szerencsém hasonlóhoz.
4/13 anonim válasza:
Nézd, mondani bármit lehet...Szerinted szeret valaki, aki szomorúságot okoz a másiknak?
A helyedben vennék egy nagy levegőt és én tennék pontot a végére. Ő tényleg nem fog megváltozni.
5/13 A kérdező kommentje:
Beleőrülnék ha ott kéne hagynom ...De abba duplán hogy ha ő hagyna ott engem...Nemtudom mit csinájak...
2011. dec. 5. 21:39
6/13 anonim válasza:
Az ember beleőrül időnként a problémáiba...
7/13 A kérdező kommentje:
Bizony....
2011. dec. 5. 21:42
8/13 anonim válasza:
Én is így vagyok és mi jelenleg együtt vagyunk.
Én sem szeretnék szakítani, nem bírnám ki. :(
22 L
9/13 A kérdező kommentje:
De én azt sem élném túl ha ő hagyna ott engem...Talán így könnyebb lenne ha én vetnék véget....
2011. dec. 5. 21:45
10/13 anonim válasza:
Egy megoldás maradt csajok: a lobotómia. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!