Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szakítsak vele hogy ne kínozzon tovább vagy nézzem el neki ezt minden hónapban?
Figyelt kérdés
A pasimmal most leszünk 4 hónaposak de már vagy 3-szor felhozta azt a témát hogy jobb lenne neki nélkülem meg hogy néha gondol a szakításra. Nekem ő a legfontosabb és nagyon szeretem. De már nem bírom hogy ezt teszi velem. Mit tegyek? Szakítsak vele hogy ne kínozzon tovább vagy nézzem el neki ezt minden hónapban?2011. dec. 5. 20:58
11/13 A kérdező kommentje:
jó és az mi???
2011. dec. 5. 21:47
12/13 anonim válasza:
Csak négy hónapja vagytok együtt és máris nem érzed jól magad, nem vagy boldog, pedig ez lenne a helyénvaló.
Ha lezárnád ezt a haldokló kapcsolatot, előbb tudsz magadnak olyan társat találni, aki valóban megérdemel.
13/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te nem csinálsz valamit jól, és ő rád akar ijeszteni azzal, hogy szakítani akar? Én is próbálkoztam így a barátomnál, mert volt egy ideje, amikor eléggé fura volt, és megoldásnak láttam, hogy megijesszem, bár nekem be is jött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!