Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért taszítok el magamtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért taszítok el magamtól minden fiút aki közeledne?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű középiskolás lány vagyok. Ritkán eljárok a barátaimmal bulikba, strandra vagy csak egyszerűen elmegyünk a városba sétálni. Sok új srácot ismertünk meg például a koleszban vagy teljesen új arcokat mondjuk a strandon, bulikban. Általában az a fiú akivel megismerkedem először mindig kedves és vicces. Ilyenkor még halványan úgy érzem hogy tetszhetne is. Egyébként van egy fiú aki nagyon tetszik és ő fontosabb. Szóval eleinte minden jó azt hiszem hogy lesz egy újabb fiúhaverom aki jól is néz ki meg vicces is. Aztán történik valami és elkezdenek eszméletlen módon nyomulni. Például nemrég a strandon ismertem meg egy srácot akivel tök jól elvoltunk. Majdnem belefulladtam a vízbe és segített feljönni a víz alól aztán szóba elegyedtünk stb. Szóval minden jó volt elhaverkodtam volna vele DE. 2 órával a megismerkedésünk után állandóan fogdosta a derekamat, burkoltan szexuális utalásokat is tett, felhozta hogy nincs barátnője és nem hagyta hogy bárhova is egyedül menjek. Egyszóval borzasztóan elkezdett nyomulni és ez nekem SOK. Ez az a pont amikor már szinte undorodom a sráctól mert alig ismer és nem igaz hogy nyomulni kell. Nem szándékosan gondolom ezt egyszerűen menekülök mert nem akarok kapcsolatot senkivel csak azzal a fiúval aki tetszik. Azt viszont nem tudom hogy tőle is megijednék-e de úgy érzem hogy nem igazán mert őt akarom. Csak egyszerűen ki nem állhatom hogy valaki alig ismer és fogdos össze vissza és nem hagyja hogy letoljam magamról a kezét, meg hogy 2 napja ismer de szíveket ír nekem üzenetben facebookon.

Miért kell ezt csinálni? Normális a reakcióm hogy számomra ez nem elfogadott vagy magától értetődő?

2014. aug. 5. 15:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Törődnék én a szerelmemmel de azt sem tudja még hogy tetszik. :)
2014. aug. 5. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!